Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


Välkomen till Bogesundslandets Ryttares gästbok. Här skriver vi trevliga saker om klubben eller hästar och ridning i allmänhet.

Vi använder vårt riktiga namn och använder ett hyfsat språk. BLR förbehåller sig rätten att ta bort inlägg som är opassande eller otrevliga.

Kommersiella annonser är ej tillåtna i vår gästbok!

 

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
25 april 2009 18:47 av KLARA MELLQUIST

HEJSAN <3

hej hej lycka till alla som ska vara med på tävlingen söndag den : 26/4 på dressyren , jag ska ha Måne , vilka ska ni ha?

24 april 2009 22:52 av Pernilla Malmborg

Mycket på en söndag!

Är så taggad för söndagens tävling, det finns inget roligare! Kul med back on track, värt att kämpa för en placering :) Rekommenderar det varmt - har hjälpt mig med mitt dumma knä.
Det är mycket som händer på söndag, krusbärshoppning, dressyrtävling hemma och Jenny och Savoy som åker iväg till Överby - håller alla fingrar och tår för att det blir en bra dag för alla :)
Kram /Pernilla

24 april 2009 22:21 av Åsa

"Paparazzi-Alex"

Vilken tur att vi rider före er så man inte riskerar att förevigas i en stilstudie när man plumsar i vattenhindret och hästen nöjd står kvar på torra land och mumsar gräs. Det ska bli skoj men jag är hiskeligt nervös inför söndagen. Premiärernerver?

23 april 2009 20:17 av akw

bilder!

åh vilka fina bilder från krusbär, kunde riktigt se hur nerverna dallrade i luften :) Hoppas någon ur texas ligan tar med sig en fotograf på söndag så vi får lite fler bilder med fart och fläkt! Halv två på Nääs för dem som tröttnar på att titta på dressyrhästar:)

Alex har inköpt en sprillans kamera med två objektiv. Han kommer med till Nääs och förevigar oss!/Jackie

23 april 2009 17:13 av Gunilla Thorén hellström

Glädje!

Hej på Er Alla!
Sitter kvar på jobbet efter en urjobbig dag. Går in på hemsidan, läser inläggen och bara LER!!! Tack för att vi har en så underbar sport och fritid och inte minst varandra!!
Vi ses på stallplan!

20 april 2009 14:25 av Jenny Hellström

Heja heja!!

Stort grattis till alla modiga hoppryttare som gjorde fina insatser på tävlingsbanorna igår!
Själv nöjer jag mig med att sväva bredvid det 30 cm höga dressyrstaketet ;)

Kram på er/Jenny

19 april 2009 22:10 av Elin

tack

hejsan alla! jag vill bara tacka alla som var och stöttade mig under tävlingen idag, det behövdes verkligen med en häst som beter sig som hon äger hela tävlingsplatsen och beter sig så illa!! jag som ny ryttare för BLR tycker att vi har en kanon mysig klubb med bra sammanhållning, jag längtar till nästa tävling och hoppas på fler fina ekipage från oss.
jag vill också skicka en stor kram och grattis till therese och fanny som tävlade för första gången på flera år, ni var kanon! kramar/elin

19 april 2009 20:51 av anna-karin

HI HI

Härlig inställning Jörgen! Vägrar gör vi alla ibland, skam den som ger sig. Förr eller senare så sitter nollan! Det viktigaste är att man har roligt och lär sig av sina misstag. Stort grattis till Therese och Elin som fick med sig rosetter hem från Solna, för första gången på länge petade flingan ett hinder men med den fruktansvärt dåliga framridningen så va hon ju något överhettad inne på banan och då är det svårt för matte att bromsa :)

18 april 2009 23:07 av Jörgen Ulvsgärd

Vägra vägra!

Dags för krusbärshoppning igen. Laddad och lite pirrig som vanligt men roligt ska det bli. Förra gången vägrade vi ut oss på andra hindret Marquis och jag. Sen gick allt som en dans. Dans och dans föresten är väl att ta i, men felfritt var det. Tack för att jag fick fortsätta, det är den känslan jag tar med mig till i morgon. Jag vet vad jag måste göra. Få igång Marquis ordentligt från början. Påminn mig i morgon Jackie!!!!!! Och tack för suverän hemsida! /Jörgen

9 april 2009 17:37 av maria ribestrand

roligt

hej på er, kul att se gamla bilder. Vi hoppar inte mycket nu för tiden. Samba mår bra.Jättefin hemsida och ridhusets utbyggnad ser färdig ut. Ska försöka komma förbi och se hur ni har det. Syns Maria Ribestrand

Maria - det var länge sen! Hur har ni det? Är Samba ute och tävlar? Hur mår Sofia? Kom gärna förbi. Utbyggnaden är som ett hem./Jackie

Postadress:
Bogesundslandets Ryttare - Ridsport
Bogesunds Gård
18593 Vaxholm

Kontakt:
Tel: 0854131935
E-post: This is a mailto link