Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


Välkomen till Bogesundslandets Ryttares gästbok. Här skriver vi trevliga saker om klubben eller hästar och ridning i allmänhet.

Vi använder vårt riktiga namn och använder ett hyfsat språk. BLR förbehåller sig rätten att ta bort inlägg som är opassande eller otrevliga.

Kommersiella annonser är ej tillåtna i vår gästbok!

 

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
27 april 2009 10:49 av Josefin

TACK!!!

Som en del av tävlingskommiten vill jag tacka alla duktiga funktionärer, ryttare och publik för en lyckad tävlingsdag i går.
Som mig själv vill jag tacka alla för det underbara stöd jag fick när jag skulle tävla för första gången detta millenium. Självklart måste jag tacka mamma också för hon fixar med allt från barnvakt, dra upp pappa ur leran på åkern, putsa min häst, städa läktarn alltid med humöret uppe. Kram på er alla!

27 april 2009 10:27 av akw

:)

Stort grattis Jenny! Nära till den blågula såg jag :) Hoppas det gick bra för alla på Bogesund igår också? Vem vann? Väntar med spänning på resultatet :) Ha det, nu ska jag ha vattengympa!

27 april 2009 08:54 av Tina

Underbara djur

Kul inlägg från alla på hemsidan! Känns som en varm gemenskap å klubbkänslan stärks! Alla tänker på alla och hejar på varandra. Fantastiskt! Jag ville bara säga att jag ibland förundras över vilken värme dessa underbara djur kan ge en. Nu sitter jag på jobbet (på min lediga dag...) å bara längtar till stallet å den glädje jag alltid känner när jag kliver in där och möts av de två pigga ögonen å min hästs gulliga uppsyn! Vi ses snart!

26 april 2009 18:09 av Åsa

Hur kul som helst

I dag var vi ett litet nybörjargäng fråm Broknäs som tillsammans med rutinerade Rassmuss åkte till Näs för att träna terränghoppning. Alla hästar och ryttare var superduktiga! Det var fyra lyckliga ryttare och hästar som kom hem till stallet på eftermiddagen. En massa bilder togs och en del kommer kanske att läggas ut på hemsidan. Vill du att jag mailar dom till dig Jackie eller har du något annat bra förslag?

Skicka mig ett mail så ska jag berätta hur du går tillväga/Jackie

25 april 2009 23:53 av Åsa

Sväva vackert

Lycka till imorgon, Jenny! Och dansa vackert bredvid dressyrstaketet. Om inte jag tar ett premiärdopp imorgon så får väl du följa med nästa gång och kanske kan du bjuda AK på ett dopp:).

25 april 2009 19:43 av Jenny

Simtur

Anna-Karin, nästa gång kanske dressyrtanten hänger med och provar lyckan i vattenhindret :) Då kan du få se en simtur om du har tur och jag har otur, har ju badat förr...

Hoppa snyggt och dressyra tjusigt imorgon allihop!!

// Jenny

25 april 2009 19:22 av akw

simma lugnt!

Åsa som jag sa till dig tidigare så har jag aldrig sån tur att ryttarna ramlar av just i vattenhindret :) Det kommer gå så bra så!!! Till er som dressyrtävlar imorgon, stora som små, LYCKA TILL:)

25 april 2009 18:47 av KLARA MELLQUIST

HEJSAN <3

hej hej lycka till alla som ska vara med på tävlingen söndag den : 26/4 på dressyren , jag ska ha Måne , vilka ska ni ha?

24 april 2009 22:52 av Pernilla Malmborg

Mycket på en söndag!

Är så taggad för söndagens tävling, det finns inget roligare! Kul med back on track, värt att kämpa för en placering :) Rekommenderar det varmt - har hjälpt mig med mitt dumma knä.
Det är mycket som händer på söndag, krusbärshoppning, dressyrtävling hemma och Jenny och Savoy som åker iväg till Överby - håller alla fingrar och tår för att det blir en bra dag för alla :)
Kram /Pernilla

24 april 2009 22:21 av Åsa

"Paparazzi-Alex"

Vilken tur att vi rider före er så man inte riskerar att förevigas i en stilstudie när man plumsar i vattenhindret och hästen nöjd står kvar på torra land och mumsar gräs. Det ska bli skoj men jag är hiskeligt nervös inför söndagen. Premiärernerver?

Postadress:
Bogesundslandets Ryttare - Ridsport
Bogesunds Gård
18593 Vaxholm

Kontakt:
Tel: 0854131935
E-post: This is a mailto link