Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


Välkomen till Bogesundslandets Ryttares gästbok. Här skriver vi trevliga saker om klubben eller hästar och ridning i allmänhet.

Vi använder vårt riktiga namn och använder ett hyfsat språk. BLR förbehåller sig rätten att ta bort inlägg som är opassande eller otrevliga.

Kommersiella annonser är ej tillåtna i vår gästbok!

 

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
25 maj 2009 17:15 av Ove Sagrelius

Fotokonst

Kul grepp av fotografen vid tömkörningskursen att använda sin fot som signatur nere i högra hörnet på bilderna! Man förstår ju vem det är ; )
Dessutom kan man följa temperaturens växlingar under dagen efter hur den lilla fossingen är påpälsad. Genialt!

23 maj 2009 23:54 av glenn löfgren

fantasy

saknar bilder på fantasy annars är eran nya hemsida bra hoppas allt är bra med dig anna karin och fantasy mvh från gamle stallskötaren glenn

23 maj 2009 13:03 av Åskådare

Tack för fin tävling

Jag vill tacka alla funktionärer och väderguden för en fin och trevlig tävling den 21/5. Ekipagen var också mycket fina och med hög standard trots den ganska låga tävlingsnivån.

Roligt att du trivdes hos oss. Välkommen tillbaka/Jackie

20 maj 2009 22:37 av Åsa

Var snälla mot AK

För A's matte är inte riktigt i form för att trimma hästen, dubbel dos smärtstillande, sen klarade jag att rida en halvtimme. Bara att hoppas på att världens bussigaste häst inte tycker det är för läskigt att vara på dressyrtävling:). En stor eloge till AK som tar på sig detta "omöjliga" uppdrag!

20 maj 2009 20:50 av akw

....

Nu tycker jag inte att vi ska vara alltför hårda mot mig :) Nu ska jag ju faktiskt ställa upp ändå, på en häst jag aldrig ridit dressyr på. Tur att hans matte trimmar honom ordentligt, så får vi hoppas jag kan "glida" på det! Ses imorgon!

19 maj 2009 10:48 av Josefin

Tjoho!

Somliga kostar på en betäckning för att slippa tävla... Själv är jag hemskt stolt över att ha hittat mina vita ridbyxor och dessutom kommit i dom! Ingen fager syn men det är det inte med nya byxor heller så jag har just "tjänat" 2000kr.
Kroppen har då fått en jätteförkylning men hjärnan laddar för tävling så inte får man sova heller... Nåväl, Lycka till alla Bogesundare!

18 maj 2009 10:28 av akw

Dressyr:)

Inte bara jag som inte ville tävla dressyr, hästen hörde nog på ryktesvägen att det va på g så hon väntade med att sätta igång och brunsta till igår. Eftersom hon ska betäckas på den här brunsten så innebär det att hon kommer att insemineras först på torsdag, så nu slapp jag det problemet:) Men vi får väl se om två år när hon förhoppningsvis är igång igen. kanske blir det dressyrtävling då istället:)

Vissa gör vad som helst för att slippa... t.o.m. betäcker:) Jackie

16 maj 2009 19:53 av Åsa

mailstrul

Jackie: En gammal dator i kombination med företagets hundra olika inloggningar gör att det bara funkar att maila hemifrpn när datorn är på gott humör:)

14 maj 2009 14:10 av akw

:)

Bra idé jenny, hade en tanke om att man kanske kunde låta bli att skriva vilken klubb man tävlar för så slipper blr bli totalt bortgjord:)

14 maj 2009 11:54 av Ewa

Dressyr ja,

uj, uj, uj, skönt att se att fler våndas, jag har svårt med alla gångarter av olika skäl, då kan man verkligen undra varför man anmäler sig??? Utmaningen såklart!!
Lycka till allesammans! :)

Postadress:
Bogesundslandets Ryttare - Ridsport
Bogesunds Gård
18593 Vaxholm

Kontakt:
Tel: 0854131935
E-post: This is a mailto link