Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


Välkomen till Bogesundslandets Ryttares gästbok. Här skriver vi trevliga saker om klubben eller hästar och ridning i allmänhet.

Vi använder vårt riktiga namn och använder ett hyfsat språk. BLR förbehåller sig rätten att ta bort inlägg som är opassande eller otrevliga.

Kommersiella annonser är ej tillåtna i vår gästbok!

 

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
28 juli 2009 01:01 av Micaela Rengbrand

Miramis!

Hej alla!
I somras lämnade jag min fodervärds ponny, Miramis. Jag är ganska ledsen för det men det roliga är att jag ska köpa en ny ponny i höst. Jag har tittat på en ponny som heter Blossom. Ett svart sto på 144cm i mankhöjd. Har tävlat upp till LB i hoppning och dressyr. Jag har prov ridit henne en gång och innan skolan börjar ska jag provrida henne ingen. Miramis har fått en ny fodervärd. Det är en familj som har en gård nära bogesund som har tagit över henne (jag vet inte riktigt vart). Hon

23 juli 2009 14:03 av Johanna Stapelberg

Lämnar er!

Hej Bogesundsfolket,
den veckan som börjar med 17 augusti flyttar jag och Star från Sverige och beger oss ner till Belgien. Jag kommer fortfarande vara medlem uppe hos er och fortsätta tävla när jag kommer hem om ett år. Sá jag och Star se fram emot att få ett bra träningsår i Belgien.
Kommer sakna er alla, speciellt dig Jackie. Den som att stöttat mig och hjälpt mig som mest med Star. Tack !

Ha ett toppenår i Belgien. Jag kommer att sakna er!/Jackie

21 juli 2009 10:19 av akw

forts....

Här hemma är det nu blåsigt som bara den men inget regn i alla fall. Har haft tur och fått en hel del ridhjälp under sommaren så att alla hästar har kunnat hålla igång. Stort tack till Malin, Natalie och Lotta!!! Vi har nu två ston konstaterade dräktiga så håller tummarna för att allt går bra med fölningarna även nästa år! Har ett par hästar till salu. Bl.a en kanonfin treåring som hoppar fantastiskt. Så letar ni påläggskalv så är det bara höra av er! Trevlig fortsatt sommar/ Anna-Karin

21 juli 2009 10:12 av akw

blåsigt!

Hej alla BG-människor. Nu börjar höstterminen närma sig och för allsvenskalaget gäller nu att börja få igång hästarna till tävlingssäsongen. Första omgången går 19 september på Värmdö och ett tips är att ha gjort ett par starter innan dess! De vanliga hoppträningarna kommer att dra igång redan första augusti. Det blir ett par lördagar på grund av jobb och tävlingar i början för att sedan som vanligt fortsätta på söndagar när ridskolan kommer igång.

20 juli 2009 13:38 av Vanessa Ahlström

I love Peache

Saknar Peache så himla mychet!!!!!!!!!!!!
Längtar också till höst:D

// Vanessa

15 juli 2009 10:18 av Emelie Lind

PUSS PÅ DIG MUFFE!!

Längtar till höst för då får jag träffa underbara Muffe!!!!!!!!
//Emmi

9 juli 2009 09:40 av Christel

JACKIE!

Den 15 augusti tänkte jag åka till ekeby och tävla 90+100cm! anmälningtiden utgår det 4 aug. 90 klassen är med omhoppning, en "riktig" klass med segertäcke ;) vi satsar väl på det??
/C

27 juni 2009 08:57 av Mikaela L

Picasso

Jag saknar Picasso så mycket länktar till i höst då jag kan träffa honom igen.
//Mickan

23 juni 2009 21:05 av Malin Axelsson

Hej allihopa!

Verkligen fin hemsida! Får mig att längta hem. Tur att jag snart ska råda bot på det :)
Ses snart! Kramar

13 juni 2009 20:08 av Linda Björk

Hej Bogesund

Hej på er alla:-) Saknar er på Bogesund jätte mycket:-) Jag bor nu i Huddinge med min sambo och min hund och katt och min Älskade häst som heter Lindycar.
Jag hoppas på att komma till er på några tävlingar. :-)
Jag hoppas vi ses.
Kram Linda Björk

Postadress:
Bogesundslandets Ryttare - Ridsport
Bogesunds Gård
18593 Vaxholm

Kontakt:
Tel: 0854131935
E-post: This is a mailto link