Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


Välkomen till Bogesundslandets Ryttares gästbok. Här skriver vi trevliga saker om klubben eller hästar och ridning i allmänhet.

Vi använder vårt riktiga namn och använder ett hyfsat språk. BLR förbehåller sig rätten att ta bort inlägg som är opassande eller otrevliga.

Kommersiella annonser är ej tillåtna i vår gästbok!

 

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
2 september 2009 17:21 av akw

lagträning

På söndag kl tre är det lag träning på broknäs. Första omgången är redan nittonde september och till dess önskas en STOR hejaklack! Om det är några som vill följa med så finns det säkert en hel del plats i bilar som ska dit. Om jag inte minns fel så sitter familjen Hellström på en hel del bra ramsor:)

27 augusti 2009 20:03 av Sofie

Hejdå allihop!

Nu åker jag till Phoenix i Arizona (USA) fram till jul för att volontärarbeta med rehabiliterings-, terapi-, och sjukgymnastik ridning. Jag ska bo hos en vän till familjen och förhoppningsvis kommer jag hem sprickfärdig av nya upplevelser och ett betydligt större engelskt ordförråd!
Jag kommer ha mobilen avstängd men kan nås på mail och facebook.
Ha det bra allihop så ses vi igen vid jul=)
Kramar Sofie

17 augusti 2009 19:16 av akw

tävling

Super tack till Cornelia för hästskötar hjälpen i rimbo. Hade blivit väldigt stressigt om inte du va med och hade hästarna redo!

16 augusti 2009 18:32 av Caroline Kjällqvist

Tintavo

Hej på er, vill bara skriva några rader och låta hälsa att Tintin mår gott och trivs hos oss på västkusten. Han står uppstallad i stor fin box på Sotenäs fältrittklubb. Ridklubben lånar honom 2 lektioner i veckan och är allas favorit.
Mvh Caroline

28 juli 2009 01:01 av Micaela Rengbrand

Miramis!

Hej alla!
I somras lämnade jag min fodervärds ponny, Miramis. Jag är ganska ledsen för det men det roliga är att jag ska köpa en ny ponny i höst. Jag har tittat på en ponny som heter Blossom. Ett svart sto på 144cm i mankhöjd. Har tävlat upp till LB i hoppning och dressyr. Jag har prov ridit henne en gång och innan skolan börjar ska jag provrida henne ingen. Miramis har fått en ny fodervärd. Det är en familj som har en gård nära bogesund som har tagit över henne (jag vet inte riktigt vart). Hon

23 juli 2009 14:03 av Johanna Stapelberg

Lämnar er!

Hej Bogesundsfolket,
den veckan som börjar med 17 augusti flyttar jag och Star från Sverige och beger oss ner till Belgien. Jag kommer fortfarande vara medlem uppe hos er och fortsätta tävla när jag kommer hem om ett år. Sá jag och Star se fram emot att få ett bra träningsår i Belgien.
Kommer sakna er alla, speciellt dig Jackie. Den som att stöttat mig och hjälpt mig som mest med Star. Tack !

Ha ett toppenår i Belgien. Jag kommer att sakna er!/Jackie

21 juli 2009 10:19 av akw

forts....

Här hemma är det nu blåsigt som bara den men inget regn i alla fall. Har haft tur och fått en hel del ridhjälp under sommaren så att alla hästar har kunnat hålla igång. Stort tack till Malin, Natalie och Lotta!!! Vi har nu två ston konstaterade dräktiga så håller tummarna för att allt går bra med fölningarna även nästa år! Har ett par hästar till salu. Bl.a en kanonfin treåring som hoppar fantastiskt. Så letar ni påläggskalv så är det bara höra av er! Trevlig fortsatt sommar/ Anna-Karin

21 juli 2009 10:12 av akw

blåsigt!

Hej alla BG-människor. Nu börjar höstterminen närma sig och för allsvenskalaget gäller nu att börja få igång hästarna till tävlingssäsongen. Första omgången går 19 september på Värmdö och ett tips är att ha gjort ett par starter innan dess! De vanliga hoppträningarna kommer att dra igång redan första augusti. Det blir ett par lördagar på grund av jobb och tävlingar i början för att sedan som vanligt fortsätta på söndagar när ridskolan kommer igång.

20 juli 2009 13:38 av Vanessa Ahlström

I love Peache

Saknar Peache så himla mychet!!!!!!!!!!!!
Längtar också till höst:D

// Vanessa

15 juli 2009 10:18 av Emelie Lind

PUSS PÅ DIG MUFFE!!

Längtar till höst för då får jag träffa underbara Muffe!!!!!!!!
//Emmi

Postadress:
Bogesundslandets Ryttare - Ridsport
Bogesunds Gård
18593 Vaxholm

Kontakt:
Tel: 0854131935
E-post: This is a mailto link