Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


Välkomen till Bogesundslandets Ryttares gästbok. Här skriver vi trevliga saker om klubben eller hästar och ridning i allmänhet.

Vi använder vårt riktiga namn och använder ett hyfsat språk. BLR förbehåller sig rätten att ta bort inlägg som är opassande eller otrevliga.

Kommersiella annonser är ej tillåtna i vår gästbok!

 

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
7 september 2009 19:01 av Emelie

LÄNGTAR!!!

Åååå vad jag längtar tills jag får rida muffe nån gåg det va så länge sen jag red Mufflon!!<33

7 september 2009 13:10 av Christel

Härligt

Som det såg ut igår kommer det gå fantastiskt för BLR i år! Hoppas bara jag kan vara med nån av omgångarna, annars håller jag alla mina tummar att det ska gå bra för Elin som tar över för mig sålänge och för de andra duktiga brudarna! Jag kan skrika bara jag får en ramsa :)

5 september 2009 13:10 av Mickis

Tävlingsdag på Märsta RK

Med ett stopp på sista hindret i grundomgången i 1.00m klassen är jag jättenöjd över min och Janos insats.
Tack till alla som var med, för en superbra tävlingsdag på Märsta RK idag, den 5/9.

Kram Mickis

4 september 2009 19:40 av Ewa

1800-talet....

....Så länge sedan var det inte, för jag minns det ännu... Då var nämligen jag lagledare åt er, A-k och Jenny.Men nu blir det tvärt om. Får se hur det går...

3 september 2009 09:43 av Jenny

Hejaramsor

Du har så rätt så Anna-Karin! Familjen Hellström gillar att höras och synas, en viktig ingrediens om man ska bilda hejaklack:) Får kolla i arkiven efter de ramsor som användes när jag var med i Allsvenskan div.2 i hoppning (jo det är sant, men det var på 1800-talet...)!

Lycka till hela BLR's hopplag, kör så det ryker!!

2 september 2009 22:58 av Pernilla M

Jag måste bara dela med mig...

...av det underbara som har hänt mig idag. Jag har reserverat ett förmodat fantastiskt föl av rasen morgan, som förväntas komma till världen i juli 2010. Känns så otroligt kul!

Kram på er!

2 september 2009 17:21 av akw

lagträning

På söndag kl tre är det lag träning på broknäs. Första omgången är redan nittonde september och till dess önskas en STOR hejaklack! Om det är några som vill följa med så finns det säkert en hel del plats i bilar som ska dit. Om jag inte minns fel så sitter familjen Hellström på en hel del bra ramsor:)

27 augusti 2009 20:03 av Sofie

Hejdå allihop!

Nu åker jag till Phoenix i Arizona (USA) fram till jul för att volontärarbeta med rehabiliterings-, terapi-, och sjukgymnastik ridning. Jag ska bo hos en vän till familjen och förhoppningsvis kommer jag hem sprickfärdig av nya upplevelser och ett betydligt större engelskt ordförråd!
Jag kommer ha mobilen avstängd men kan nås på mail och facebook.
Ha det bra allihop så ses vi igen vid jul=)
Kramar Sofie

17 augusti 2009 19:16 av akw

tävling

Super tack till Cornelia för hästskötar hjälpen i rimbo. Hade blivit väldigt stressigt om inte du va med och hade hästarna redo!

16 augusti 2009 18:32 av Caroline Kjällqvist

Tintavo

Hej på er, vill bara skriva några rader och låta hälsa att Tintin mår gott och trivs hos oss på västkusten. Han står uppstallad i stor fin box på Sotenäs fältrittklubb. Ridklubben lånar honom 2 lektioner i veckan och är allas favorit.
Mvh Caroline

Postadress:
Bogesundslandets Ryttare - Ridsport
Bogesunds Gård
18593 Vaxholm

Kontakt:
Tel: 0854131935
E-post: This is a mailto link