Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


Välkomen till Bogesundslandets Ryttares gästbok. Här skriver vi trevliga saker om klubben eller hästar och ridning i allmänhet.

Vi använder vårt riktiga namn och använder ett hyfsat språk. BLR förbehåller sig rätten att ta bort inlägg som är opassande eller otrevliga.

Kommersiella annonser är ej tillåtna i vår gästbok!

 

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
16 november 2009 17:23 av Christel

Resultat

Nu har jag räknat ihop lite och vad jag får fram hamnar BLR på en delad 10e plats med skånsta RK av 21 anmälda lag! Jag tycker att det är en strålande insats och nu ska iaf jag ladda batterierna för ny friska tag nästa höst 2010! SUPER TACK för allt stöd vi fått från läktaren :) och överallt annars!

16 november 2009 15:15 av Nina

Taggad!

Grattis hopplaget! Det gick ju jättebra igår och det var riktigt kul att sitta tillsammans med alla BLR'are på läktaren, vilken spänning det var!

Nu är jag i alla fall riktigt taggad inför allsvenskan för ponny i hopp&dressyr, hoppas att min Lina också är det, längtar! :)

15 november 2009 21:58 av Ewa

Duktiga BLR'are

Heja Laget, ni var jätteduktiga!!! Nu ser vi fram emot nästa år, då tar vi dom!

15 november 2009 21:37 av Christel

Heja!

Idag var en lång dag... men den som väntar på något gott... 8 plats med laget och hör och häpna näst snabbast tid i grundomg slagen av färingsö (inget oväntat).
Jag och forrest red också snabbt... näst snabbast tid och även där slagen av en färinsöare. Lea som var så snäll och låna ut sin underbara häst till mig har lagt upp en film på youtube.com "forrest gump & christel" kolla in den... det går foooooort =)

2 november 2009 11:34 av Jenny H

Dressyr, dressyr o så lite hoppning

På lördag är det dags för hemmamatch i Ponnycupen! Kom och heja på våra duktiga tjejer och ponnysar:) Kl.16 är första start.

Igår skulle Savoy och jag egentligen tävla dressyr på Södertälje RK men det blev inställt pga att de har sjuka hästar där:( Så besviken...
Men passade på att hoppträna istället, och oj vad bra det gick!! Jag andades hela lektionen trots att det stod hinder i manegen. Tack för härliga hejarop från AK och gruppen:)

30 oktober 2009 17:38 av Josefin H-L

Lovet

Oj vilka duktiga ekipage vi sett i veckan på blåbärshoppning, smultrondressyr och idag björnbärshoppning. Många rosetter blev det.
Det blir många som slåss om KM titeln framöver.
Tack till alla duktiga medhjälpare!
En extra kram till Jenny och Jackie som har dömt dessa aktiviteter med härligt humör och stort tålamod. KRAM KRAM

28 oktober 2009 09:04 av anna-karin

allsvenskan

Nu är laget anmält till sista omgången på Djursholm 15 november. Vi förväntar oss en stor hejaklack som tar oss högt över hindren:)

26 oktober 2009 16:37 av Josefin H-L

TÄVLINGSRYTTARE!

Läs på tävlingssidan hur ni får bidrag från klubben om ni löst licens i år.
Det är nog värt att rota fram resultatlistor för klubben är generös mot sina representanter (tycker jag i alla fall). Glöm inte att lämna detta till mig före 30 nov annars hinner inte kassören med. Josefin i TK

26 oktober 2009 09:16 av Ewa

Desmond ÄR bäst!!

Tack Jackie och Gunilla för stöd och support i söndags, men äran tilldelas Desmond. Ett enormt stort tack vill jag också rikta till familjen Haraldsson som låter mig få tävla Desmond. Han är så fin och gillar verkligen att få visa upp sig. Dessutom har han blivit mallig i hagen.....

26 oktober 2009 07:50 av Jackie

Desmond är bäst!

I alla fall med Ewa på ryggen! Grattis till en fin ritt i Väsby som resulterade i rosett och plakett!

Postadress:
Bogesundslandets Ryttare - Ridsport
Bogesunds Gård
18593 Vaxholm

Kontakt:
Tel: 0854131935
E-post: This is a mailto link