Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


Välkomen till Bogesundslandets Ryttares gästbok. Här skriver vi trevliga saker om klubben eller hästar och ridning i allmänhet.

Vi använder vårt riktiga namn och använder ett hyfsat språk. BLR förbehåller sig rätten att ta bort inlägg som är opassande eller otrevliga.

Kommersiella annonser är ej tillåtna i vår gästbok!

 

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
24 november 2009 16:55 av Sofie Henriksson

Harlig och duktig klubb vi har!

Hej allesamman!
Kanns sa otroligt att kunna sitta har pa andra sidan jorden och lasa om klubbens framgangar. Fantastiskt duktiga ryttare vi har!
Och nagot som kanns annu battre ar att lasa alla supertrevliga gastboksinlagg dar alla peppar varandra i vatt och torrt. Jag blir sa stolt over att tillhora var fina klubb da!
Kram pa er allihop, langtar till jul nar jag kommer hem igen!

23 november 2009 17:24 av Gunilla Thorén Hellström

Grattis, Lycka till och Tack!

GRATTIS "Ponnycupparna"!
LYCKA TILL Ellen och Jazza i Globen!!
TACK för en bra insats i HoppAllsvenskan!!
Jag är verkligen glad över att få vara medlem i vår härliga klubb!!
/Gunilla

23 november 2009 10:18 av Jenny

En rättelse...

...ponnycuplaget mötte Siggesta R igår, inte Enskede RS. Bara så det blir rätt ;)

22 november 2009 21:16 av Ewa

Jippie

Grattis alla tjejer som red till vinst idag på ponnycupen!!

22 november 2009 18:59 av Jenny

Stolt lagledare

Jag är en såååå stolt över BLR's ponnycuplag!! Det är roligt att vara lagledare när ni rider så mjukt och noggrannt hela tiden :) Då blir resultatet mindre viktigt (även om det är extra kul med vinst, som idag, förstås...)
Kram/Jenny

18 november 2009 22:43 av Pernilla M

Grattis hopplaget!

Kul med den superstämning som vi har i klubben, det är ju den som gör lagtävlingar till just lagtävlingar :-) Grattis igen!

18 november 2009 20:01 av Jenny

Grattis!

Stort grattis till alla duktiga deltagare i hopplaget!! En mkt fin insats:) Typiskt att jag inte hann komma dit o uppleva spänningen irl... Men det var kanske tur det, hade väl blundat eller kissat på mig med tanke på den fart ni hade;)

16 november 2009 17:36 av Emelie L

MANO DRESSYR SJÄRNAN!

I helgen provade jag rida på överbys ridbana det gick toppen, toppen han gick på tygen ett bra tag!! :D:D Han var bara bäst!!! Och bäst av allt... Han hade öronen fram hela tiden alltså han gillade det!!!!!!:D:D:D:D:D:D/// En Mano älskare!;)

16 november 2009 17:36 av akw

forts...

under hösten. Mikaela, Sandra, Cristel, Therese, Ewa, Elin och Jackie som varit reserv! Bra jobbat!!!! Säkra rundor med lite otur men men. Nästa år tar vi dom!!!!

16 november 2009 17:32 av akw

stolt lagledare!

så duktiga ryttare igår! Mikaela red fantastiskt och kämpade sig runt den svåra banan! Sandra som äntligen satte nollan:) Therese kämpade på med en stark fanny som inte hoppar högre än hon behöver... då blir det lätt ett nedslag:) En stor stjärna till Cristel som hoppat sin häst en gång tidigare bara och det är ju så att är man van att köra volvo så blir det tufft att åka ferrari. När Cristel red in i kombinationen blundade jag.:) Tack till hejaklacken och alla ryttare som varit med i laget ...

Postadress:
Bogesundslandets Ryttare - Ridsport
Bogesunds Gård
18593 Vaxholm

Kontakt:
Tel: 0854131935
E-post: This is a mailto link