Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


Välkomen till Bogesundslandets Ryttares gästbok. Här skriver vi trevliga saker om klubben eller hästar och ridning i allmänhet.

Vi använder vårt riktiga namn och använder ett hyfsat språk. BLR förbehåller sig rätten att ta bort inlägg som är opassande eller otrevliga.

Kommersiella annonser är ej tillåtna i vår gästbok!

 

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
8 maj 2010 15:52 av Anna-Karin

allsvenskan

Imorgon söndag 9/5 rider ponnylaget omgång två i hoppningen. Denna gång är vi på Djursholm så det är nära för alla som vill komma och heja. Nu tar vi dom!!!!

8 maj 2010 15:49 av Anna-Karin

träning

Ytterligare en rolig dag på terrängbanan med duktiga ryttare! Vi hann precis lasta in hästarna innan regnet kom också:) Fast en del blev ju blöta ändå:)

2 maj 2010 20:56 av Cornelia E.

trängen

hejsan, vilka fina bilder christel från terrängen på N. måste faktiskt erkänna att det var bättre bilder än pappas men jag ska ge bilderna till jackie så får hon lägga upp dem med men det var tur att alla bilder inte kom upp iallafall..

M.V.H

cornelia

26 april 2010 08:19 av Tina Durling

Mycket hände i helgen!

Både allsvensk ponnydressyr, Vi i Stallet-final, instruktörsmästerskap och sist men inte minst Krusbärschampionatets omgång 3! Tack än en gång Jackie för att du är en klippa och tack alla goa Krusbärskompisar för att vi har så fin stämning och god kamratskap! Kramar från Tina!

24 april 2010 09:21 av Josefin H-L

Kram Jenny!

Tack snälla Jenny som peppade mig att rida instruktörsmästerskapet något som jag aldrig hade varit modig nog att besluta själv. Det var ju hur kul som helst att komma ut och tävla för första gången på 15 år... Carmel hälsar och tackar för den roliga utflykten. Toppen att ha dig med som är lugn och strukturerad. Nästa år åker vi tillsammans och tävlar!

23 april 2010 17:31 av Gunilla TH

LYCKA TILL X 2

Nu håller vi tummarna! För på lördag den 24/4 är det final i "Vi i Stallet" i Idrottens Hus Smidesvägen i Solna och på söndag den 25/4 är det första omgången för våra ponnyryttare i DressyrAllsvenskan. Den tävlingen går på ridanläggningen Hägerneholm vid Arninge Centrum (arr Täby Ryttarsällskap). Lagom långt bort för en utflykt för att komma och "titta&heja"!
Lycka till!!!!/Gunilla

22 april 2010 19:30 av Gunilla TH

KLARA, färdiga, gå...

...på Vaxholms Bio i morgon fredag kl 19.30 eller kl 15.00 på lördag eller söndag! Då visas hästfilmen "Klara" som delvis är inspelad på Bogesunds Gård!!
Kul, tycker jag!/Gunilla

18 april 2010 21:24 av Nina E

Bästa klubben!

Vilka människor det finns här på bogesund! När jag skulle tävla i vintras och mamma inte riktigt vågade köra på snön ställde Christel upp. Idag när våran bil tidigare hade krånglat så var Emmelie lika snabb på att hjälpa till! Häftigt hur folk ställer upp för varandra här :)

18 april 2010 09:23 av Pernilla M

kör så det ryker...

...och lycka till idag hopplaget!

16 april 2010 00:52 av Elin

Toppen jobb!

hejsan.
jag måste bara berömma jackie för toppen jobbet med hemsidan, den är alltid uppdaterad och rolig att läsa.

Vi måste alla hjälpas åt att informera om saker så att hon kan fortsätta med sitt jobb på hemsidan, jag är inte den bästa på detta men ska försöka bättra mig:)

Tack igen Jackie!!

MVH/ Elin

Postadress:
Bogesundslandets Ryttare - Ridsport
Bogesunds Gård
18593 Vaxholm

Kontakt:
Tel: 0854131935
E-post: This is a mailto link