Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


Välkomen till Bogesundslandets Ryttares gästbok. Här skriver vi trevliga saker om klubben eller hästar och ridning i allmänhet.

Vi använder vårt riktiga namn och använder ett hyfsat språk. BLR förbehåller sig rätten att ta bort inlägg som är opassande eller otrevliga.

Kommersiella annonser är ej tillåtna i vår gästbok!

 

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
24 maj 2010 12:19 av Helene A

Working Equtitation

Roligt att se en ny tävlingsgren. Anna och Gianini var superduktiga. Anna var dessutom otroligt pedagogisk och bra på att förklara! Helt fantastiskt att hon dessutom bara har ett ben och lyckas få hästen att göra allt detta!

23 maj 2010 21:16 av Cornelia E.

tack så hemskt mycket för idag !

tack så hemskt mycket för idag , det var verkligen intressant att titta på och roligt !

17 maj 2010 17:00 av Gunilla TH

KM

Håller med föregående inlägg: Grattis!
Samt ett JÄTTESTORT TACK till alla glada och trevliga funktionärer!! Som information till den som inte vet så "gick det åt" cirka 30 stycken personer för att anordna och genomföra gårdagens tävling!!! Allt ifrån "hästvana" till "vanligt folk" som kan läsa, skriva, fixa fika och har ett soligt leende!! = Just DU behövs och kan säkert göra en insats vid kommande tävlingar!!!!!
Vi ses!?!/Gunilla

17 maj 2010 08:56 av Emmelie L

Grattis

Grattis alla nya km mästare samt alla placerade på gårdagens km. Vilken dag=)

11 maj 2010 17:17 av Gunilla TH

Grattis grattis!!!

STORT GRATTIS TILL PONNYHOPPLAGET!!!
Jättekul och spännande!!!
/Gunilla

9 maj 2010 20:59 av Josefin H-L

GRATTIS!

Härligt kämpat ponnyhopplaget! Grattis till femteplaceringen.

8 maj 2010 15:52 av Anna-Karin

allsvenskan

Imorgon söndag 9/5 rider ponnylaget omgång två i hoppningen. Denna gång är vi på Djursholm så det är nära för alla som vill komma och heja. Nu tar vi dom!!!!

8 maj 2010 15:49 av Anna-Karin

träning

Ytterligare en rolig dag på terrängbanan med duktiga ryttare! Vi hann precis lasta in hästarna innan regnet kom också:) Fast en del blev ju blöta ändå:)

2 maj 2010 20:56 av Cornelia E.

trängen

hejsan, vilka fina bilder christel från terrängen på N. måste faktiskt erkänna att det var bättre bilder än pappas men jag ska ge bilderna till jackie så får hon lägga upp dem med men det var tur att alla bilder inte kom upp iallafall..

M.V.H

cornelia

26 april 2010 08:19 av Tina Durling

Mycket hände i helgen!

Både allsvensk ponnydressyr, Vi i Stallet-final, instruktörsmästerskap och sist men inte minst Krusbärschampionatets omgång 3! Tack än en gång Jackie för att du är en klippa och tack alla goa Krusbärskompisar för att vi har så fin stämning och god kamratskap! Kramar från Tina!

Postadress:
Bogesundslandets Ryttare - Ridsport
Bogesunds Gård
18593 Vaxholm

Kontakt:
Tel: 0854131935
E-post: This is a mailto link