Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


Välkomen till Bogesundslandets Ryttares gästbok. Här skriver vi trevliga saker om klubben eller hästar och ridning i allmänhet.

Vi använder vårt riktiga namn och använder ett hyfsat språk. BLR förbehåller sig rätten att ta bort inlägg som är opassande eller otrevliga.

Kommersiella annonser är ej tillåtna i vår gästbok!

 

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
7 juni 2010 21:58 av Jenny

Hurra!!!

Stort grattis till det superduktiga ponnyhopplaget och till Anna-Karin som har lärt dem hoppa så stilfullt!! Jag får rysningar bara av att tänka på det:) Heja BLR!

7 juni 2010 12:09 av Emmelie Löf

GRATTIS

Grattis alla duktiga ponnyryttare... Vilket lag=)

Även ett stort grattis till Tina som tog hem Krusbärs bucklan i år samt den snygga krusbärs mössan hihi...

6 juni 2010 22:04 av Nina E

seger!

Obeskrivlig dag! Tack laget för alla 3 omgångar, det har varit superkul! Självklart även ett stort tack till Anna-Karin som varit med som coach :)

6 juni 2010 21:52 av cornelia E.

tackar

jag vill bara tacka fam. haraldsson för att jag fick låna castor och anna.karin för att hon ställde upp åt oss och mina lagkamrater också och alla andra som hjälpte till idag !! många kramar

6 juni 2010 21:51 av Anna-Karin

PUH...

Vilken dag... Så stolt har ni nog aldrig sett en lagledare/tränare som nästan grät efter att ha konstaterat vinsten i dagens allsvenskaomgång. Dessutom hade vi både högsta och näst högsta stilpoängen av alla så visst stämmer det att bg ryttarna rider mjukt och fint, oavsett gren. Nina och Ellen gjorde dessutom bedriften att nolla alla tre omgångarna. Tack alla för den här upplevelsen, föräldrar m.m. samt cristel som ställde upp och skjutsade Cornelia och dessutom verkade föra med sig tur:)

6 juni 2010 21:49 av cornelia E.

tackar allihopa !!

hejsan, jag måste säga att jag är helt mållös för att vi väntar på resultatet och då ser vi att vi ligger först i allsvenskan och då så hör vi att vi vann idag !! så det var ju bara att springa att hämta hästarna sedan så var vi så glada när vi hade vart på pris utdelning men då roppar de på oss och då har vi kommit trea totalt som christel nämnde!! castor skötte sig utmärkt och jag är förvånad att vi ens kom in i ridhuset själva idag, bara det gjorde mig super glad !!

6 juni 2010 21:04 av Josefin H-L

GRATTIS!

Grattis hopplaget med alla medåkare, hejarklack mfl. Anna-Karin vad du har duktiga elever som dominerar i stilhoppning!
Vi är så stolta över er alla men kanske lite extra över Castor och Cornelia.

6 juni 2010 20:54 av Christel

Hallelulja moment!!

Fantastiska tjejer! Jag är mållös... Vilket team! Vinst idag i allsvenskan divlll i hoppning ponny!!! Vilket också gjorde att det blev en tredje placering totalt efter tre omgångar!! haha BRA JOBBAT! Det var iaf en överlycklig Cornelia och en stolt Castor som jag åkte hem med! två plaketer och tre rosetter blev det totalt för dom idag! Eftersom de även gjorde en kanon runda i förklassens clear round! STORT GRATTIS OVH VARMA KRAMAR TILL ER!

1 juni 2010 10:01 av Gunilla TH

GRATTIS!

Ett JÄTTEGRATTIS till alla duktiga ponnyryttare som gjorde så goda insatser i söndags!! Det var t o m så att domaren berömde BLR-ryttarna för den mjuka och fina ridningen!! BRA RIDET!
Nu håller vi tummarna för Ponnylaget i Dressyr som gick till FINAL i DressyrAllsvenskan!! (Finalen går den 13/6 i Tungelsta, tror jag)/Gunilla

31 maj 2010 21:20 av Josefin H-L

Härliga solstrålar!

Tack alla som lyste upp tävlingsdagen: Solen, tävlingsekipage, funktionärer och publik.
Linnea du är världens bästa barnvakt! Kram

Postadress:
Bogesundslandets Ryttare - Ridsport
Bogesunds Gård
18593 Vaxholm

Kontakt:
Tel: 0854131935
E-post: This is a mailto link