Hoppa till sidans innehåll

Styrelsen


Emma Saari

Ordförande

Kommunikationsutskott/Tävlingskommitté

Medlem i klubben sedan barnsben och sitter sitt femte år i styrelsen. Henne kan du träffa nästintill varje dag i stallet. Hennes ögonsten är ridskolehästen Arnie som hon tränar och tävlar med.

Jenny Ahlbom

Kassör

Ekonomiutskott

Medlem i klubben sedan 2017 och sitter sitt femte år i styrelsen. Hon rider på onsdagar och ni träffar henne oftast bakom disken i klubbens café. Favoriten är ridskolans shettis Tellus.

Filippa Pettersson

Vice Ordförande

Aktivitetsutskott/Tävlingskommitté

Sitter sitt tredje år i styrelsen. Tidigare ridskoleryttare som nu har hästen Federation tillsammans med sin familj i privatstallet "Texas".


Jaana Vuorinen

Sekreterare

Utskott för medlemsvård

Sitter sitt andra år i styrelsen och har ridit på gården sedan 2015. Rider lektioner på tisdagar och fredagar och helst på favoriten Garry. Dottern Irma rider på lördagar. Är Jaana inte i stallet finns hon ofta i skogarna runtom på Bogesundslandet.

Caroline Wiklund

Vice Sekreterare

Utskott för medlemsvård

Sitter sitt första år i styrelsen och medlem i klubben sedan 2019. Hon rider på torsdagskvällar och gärna på Garry eller Bamse, men favoriten att gosa med är Vidar.

Sara Palmdal

Ledamot

Aktivitetsutskott

Medlem i klubben sedan barnsben och sitter sitt första år i styrelsen. Hon rider lektion på onsdagar men ni träffar henne ofta i stallet även på helger. Den stora favoriten är ridskolehästen Tiny.

Helena Nyström

Ledamot

Ekonomi- och sponsringsutskott

Sitter sitt första år i styrelsen och medlem i klubben sedan 2018. Hon rider på onsdagar men är i stallet även tisdagar, fredagar och ofta lite däremellan. Favoriterna är Eskil och Dacke.

Erika Hillergren

Suppleant

Ansvar för kommunala och statliga bidrag/ medlemsregister

Medlem i klubben sedan 2011 och sitter sitt fjärde år i styrelsen. Rider på lördagar, gärna Garry eller Sambocca.

Cecilia Filipsson

Suppleant

Kommunikationsutskott

Sitter sitt första år i styrelsen. Rider inte själv men älskar att pyssla både med hästarna och i stallet. Dottern rider lektion fredagar och lördagar. Favorithästen är så klart envisa och underbara Picasso. 

Helena Wänerstrand

Suppleant

Tävlingskommitté

Sitter sitt första år i styrelsen. Helena är ”uppvuxen i stallet” på Gullbringa säteri på västkusten och hade egen häst i 10 år. Nu har hon efter många år tagit upp ridningen sedan hennes dotter Hanna började på Bogesund 2019 och de rider båda på lördagar. Helenas favorithästar är Tiny, Bamse och Cocktail förstås! 

Uppdaterad: 14 FEB 2021 16:50 Skribent: Emma Saari

Postadress:
Bogesundslandets Ryttare - Ridsport
Bogesunds Gård
18593 Vaxholm

Kontakt:
Tel: 0854131935
E-post: styrelsen@bogesundsl...