Hoppa till sidans innehåll

Styrelsen


Emma Saari

Ordförande

Kommunikationsutskott/Tävlingskommitté

Medlem i klubben sedan barnsben och sitter sitt sjätte år i styrelsen. Henne kan du träffa nästintill varje dag i stallet. Hennes ögonsten är ridskolehästen Arnie som hon tränar och tävlar med.

Jenny.jpg

Jenny Ahlbom

Kassör

Ekonomiutskott/Klubbhusansvarig

Medlem i klubben sedan 2017 och sitter sitt sjätte år i styrelsen. Hon rider på onsdagar och ni träffar henne oftast bakom disken i klubbens café. Favoriten är ridskolans shettis Tellus.

Linda Ekdahl

Ledamot

Aktivitetsutskott

Sitter sitt första år i styrelsen. Har tillbringat mycket tid runt hästar sedan barnsben men inte ridit lika mycket. Rider nu på tisdagar och älskar det. Dottern Danielle rider på tisdagar och torsdagar. Favoriten i stallet är fina Bologna.  


Jaana Vuorinen

Sekreterare

Utskott för medlemsvård

Sitter sitt tredje år i styrelsen och har ridit på gården sedan 2015. Rider lektioner på tisdagar och fredagar och helst på favoriten Garry. Dottern Irma rider på lördagar. Är Jaana inte i stallet finns hon ofta i skogarna runtom på Bogesundslandet.

Caroline Wiklund

Vice Sekreterare

Utskott för medlemsvård

Sitter sitt andra år i styrelsen och medlem i klubben sedan 2019. Hon rider på torsdagskvällar och gärna på Garry eller Bamse, men favoriten att gosa med är Vidar.

Sara Palmdal

Ledamot

Tävlingskommittéen 

Medlem i klubben sedan barnsben och sitter sitt andra år i styrelsen. Hon rider lektion på onsdagar men ni träffar henne ofta i stallet även på helger. Den stora favoriten är ridskolehästen Tiny.

Helena Nyström

Vice ordförande

Ekonomi- och sponsringsutskott

Sitter sitt andra år i styrelsen och medlem i klubben sedan 2018. Hon rider på onsdagar men är i stallet även tisdagar, fredagar och ofta lite däremellan. Favoriterna är Eskil och Dacke.

Ulrika.jpg

Ulrika Eriksson

Suppleant

Ekonomiutskott

Sitter sitt första år i styrelsen och har ridit mycket när hon var yngre men rider inte längre. Hon är i stallet tillsammans med sin dotter som rider på tisdagar och fredagar. Favorithästen är busiga Filur.

Cecilia Filipsson

Ledamot

Kommunikationsutskott

Sitter sitt andra år i styrelsen. Rider inte själv men älskar att pyssla både med hästarna och i stallet. Dottern rider lektion fredagar och lördagar. Favorithästen är så klart envisa och underbara Picasso. 

Helena Wänerstrand

Suppleant

Tävlingskommitté

Sitter sitt andra år i styrelsen. Helena är ”uppvuxen i stallet” på Gullbringa säteri på västkusten och hade egen häst i 10 år. Nu har hon efter många år tagit upp ridningen sedan hennes dotter Hanna började på Bogesund 2019 och de rider båda på lördagar. Helenas favorithästar är Tiny, Bamse och Cocktail förstås! 

Hanna Siljemark

Ledamot

Aktivitetsutskott

Ny i styrelsen från 2022. Lärde sig rida på Bogeunds Gård & Ridskola på 80-talet och har alltid haft ett stort hästintresse. Rider inte i någon grupp men är ofta i stallet med yngsta dottern som rider på fredagar och tar varje chans till stallhäng. Favoritponnyer får bli samma som barnens, Instyle och Cezar.

Uppdaterad: 14 FEB 2021 16:50 Skribent: Emma Saari

Postadress:
Bogesundslandets Ryttare - Ridsport
Bogesunds Gård
18593 Vaxholm

Kontakt:
Tel: 0854131935
E-post: styrelsen@bogesundsl...