Hoppa till sidans innehåll

Info höstterminen 2020

31 AUG 2020 13:28
  • Uppdaterad: 31 AUG 2020 13:28

 

Välkomna åter till höstterminen alla medlemmar! Ridklubben rivstartar höstterminen med följande aktiviteter:

Städdag

Söndagen den 23/8 kl 14 bjuder vi in våra medlemmar till att gemensamt städa bland annat stallplan och ridhus. Det beräknas ta ungefär 2 timmar. Vi gör det för att få fint inför höstens kommande aktiviteter. 

Ta på dig tåliga kläder och skor. Klubben anskaffar så klart det städmatrial som behövs. Ju fler vi är desto bättre blir denna dag. 

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och alla som är symtomfria är välkomna. Stallplan är stor så vi håller alla rekommenderat avstånd till varandra men umgås och har roligt ändå. 

När det är färdigstädat bjuder klubben på fika utomhus.

Anmälan sker på lapp i ponnystallet eller via mail till This is a mailto link. Alla är välkomna oavsett ålder! Om du har frågor är du varmt välkommen att höra av dig till styrelsen via mail.

Prylbyteri och Cafè

Den 22/8 kl 10 öppnar äntligen prylbyteriet och cafèt upp igen.  

Här fyndar du begagnat, ibland ny häst- och ridutrustning eller säljer av det som inte längre passar eller får plats i skåp och lådor… 

Redan nu går det bra att lämna in varor till försäljning. Söndagen den 16/8 finns vi i klubbhuset mellan kl 12-15 och tar emot de saker du vill sälja. Därefter går det att lämna in varor alla lördagar fram till sista lördagen i september.

Har du svårt att lämna varor på lördagar kan du kontakta Ewa Sturk, så löser ni det på annat sätt.

Prylbyteriet kommer också att vara öppet de söndagar när klubben har tävlingar.

Klubben behåller 20% av försäljningspriset och vi märker upp dina varor enligt det pris du önskar. 

I cafè Miss Koffy hittar ni godsaker, kaffe, läsk, hembakat och lättare lunch så som toast, pannkakor, nachotallrik etc.

Bogesundslandets Ryttare är en ideel förening och drivs med hjälp av medlemmarna. För att kunna ha prylbyteriet och cafét öppet behöver vi er hjälp. Alla intäkter går oavkortat till föreningen och till dig som medlem.

Öppettider är kl. 10-16 samt 45 min före och efter stängning för att ställa i ordning. Ni kan själva bestämma om ni vill hjälpa till en hel eller en halv dag. 

Vill och kan du hjälpa till under hösten kontakta då:

Prylbyteriet: Ewa Sturk 0733-500822, This is a mailto link

Cafèt: Jenny Ahlbom 070-6520042, This is a mailto link

Föreningen ber er som besöker prylbyteriet och cafét att handla utrustning och fika med respekt för de regler som idag finns kring covid-19. Besök oss gärna men endast om ni är friska och symptomfria. 

Mer information kring regler kommer att finnas uppsatta på Stället när vi öppnar.

Vi ser fram emot en fin höst med all hjälp vi kan få på städdagen, i prylbyteriet och cafèt. Och varmt välkomna att fynda fin utrustning och god fika på Stället.  

Hälsningar

Styrelsen för Bogesundslandets Ryttare

Skribent: Emma Saari
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Bogesundslandets Ryttare - Ridsport
Bogesunds Gård
18593 Vaxholm

Kontakt:
Tel: 0854131935
E-post: styrelsen@bogesundsl...