Hoppa till sidans innehåll

Stallbästis


STALLBÄSTIS 2017

MISS KOFFY


 

STALLBÄSTIS 2016


 

STALLBÄSTIS 2015


 

STALLBÄSTIS 2014


 

STALLBÄSTIS 2013


 

Filur liten

STALLBÄSTIS 2012

TRÄFALLETS FILUR

Varje år anordnar BUS Stallbästis, där alla som rider på ridskolan får vara med och rösta fram sin favorithäst och i år blev vinnaren Filur!

Träfallets Filur kom till Bogesunds gård och ridskola för ungefär ett år sedan. Under det här året kan man utan att överdriva säga att han har gjort storsuccé bland ridskoleeleverna. Han är mångas favorit, stora som små, tack vare att han alltid är lika glad.

Går man in till Filur i boxen kommer han fram och hälsar nyfiket och han vill alltid veta vad som är på gång! Han har lyckats bli en favorit även hos många som inte ridit honom, just för att han är så himla snäll att borsta och pyssla med.

Att Filur var en av de som flest skrev upp sig som skötare till, var alltså inte någon tillfällighet! I ridningen är Filur precis lika positiv och glad, och är det hinder med på lektionen, då tycker han att allting blir ännu roligare! Under den långa pannluggen kikar han nyfiket fram med nyfikna och busiga ögon och sedan han kom har han lyckats charma oss alla!


För andra året i rad kom Abbe på en andraplats, tätt följd av lilla Filip.


Muffe

 

STALLBÄSTIS 2011

RMS MUFASA

Röstningen avslutad, lapparna räknade och första platsen är utsedd. En välförtjänt vinnare av STALLBÄSTIS 2011 är RMS MUFASA (Muffe)! Inom snar framtid kommer bild och text på Muffe att sättas upp i Ponnystallet samt på Stället.

Uppdaterad: 19 AUG 2018 00:06 Skribent: Emma Saari

Postadress:
Bogesundslandets Ryttare - Ridsport
Bogesunds Gård
18593 Vaxholm

Kontakt:
Tel: 0854131935
E-post: This is a mailto link