Hoppa till sidans innehåll

BUS styrelse


För år 2020 företräds BUS-styrelsen av följande personer


Kajsa Karlsson Ordförande

Hej! Jag heter Kajsa Karlsson och jag är 17 år gammal! Jag är född år 2003 och går mitt första år på Tibble gymnasium. Jag sitter mitt fjärde år i BUS-styrelse och i år har jag rollen som ordförande, vilket ska bli väldigt spännande och roligt. Jag finns alltid i stallet på Onsdagar mellan 18-19 då jag rider på lektion, men befinner mig i stallet de flesta dagarna i veckan! Jag har ridit sammanlagt 11 år, men på Bogesunds har jag ridit i 9 år. På ridskolan är mina favorithästar Picasso och Filur. När jag inte är i stallet, pluggar eller jobbar, gillar jag att spela fotboll eller att hänga med kompisar! Kram Kajsa


Maja Muren Vice Ordförande

Hej! Jag heter Maja Muren och är född 2003. Jag har suttit i BUS-styrelse sedan början av 2018 och min uppgift detta år är vice ordförande och jag är även ansvarig för vår Instagram @bus_bogesund Jag är i stallet de flesta dagarna! 


Maja Ryrberg Sekreterare

Jag heter Maja Ryrberg och är född 2002 och har ridit på gården sen jag var fem år och suttit i BUS Styrelsen sedan 2018. Min roll i BUS Styrelse är sekreterare. Min favorithäst i stallet är Instyle och mig kan ni hitta i stallet på tisdag och onsdag kvällar när jag rider!


Ida Brännström Vice Sekreterare

Hej! Jag heter Ida Brännström och jag är född 2002. Min roll i BUS-styrelse är att jag är vice sekreterare! Jag gick med i BUS-styrelse 2016 men jag har varit på gården och ridit sedan 6 års ålder. Jag har en egen häst i privatstallet som heter Calle tillsammans med min mamma! Men Filip är min favorit på ridskolan! Mig kan man träffa på i stallet nästan varje dag! 


Johan Åkersten Ledamot

Hej! Jag heter Johan Åkersten och är född 2003. Jag har suttit i BUS-styrelse sedan början av 2016 och har ridit på Bogesund ridskola sedan jag var 9 år gammal. Jag rider på onsdagar kl. 18 och på extra dressyr.


Amanda Bjurström Ledamot

Jag heter Amanda Bjurström och är född 2004. Jag gick med i BUS-styrelse år 2019! Min favoritponny är bästa Kiwi. Min roll i styrelsen är ledamot.


 

Disa Brännström Ledamot

Hej! Jag heter Disa Brännström och är född 2004. Jag började i BUS år 2019 är ledamot. Jag har ridit på gården sedan jag var 6 år gammal och rider i dagsläget på tisdagar och onsdagar. Min favorit häst på gården är Sambocca! Hoppas vi ses!


 

Alice Rosenblad Suppleant

Jag heter Alice Rosenblad och jag är född 2004. Jag har varit med i BUS sedan 2020 och min roll är suppleant. Min favoritponny är Bisse.


Josefine Wikström Suppleant

Hej jag heter Josefine Wikström Selking och är född 2005, jag har hållt på med hästar så länge jag kan minnas men jag red på knatte ridningen som liten och börja sedan på ridskolan vid 6-års ålder. 

Jag har varit medlem i BUS styrelse sedan årskiftet till 2020! Min roll i styrelsen är Suppleant. Min favorit häst i stallet är Sambocca (och min egna häst Lucky). Jag rider lektion på fredagar för Johanna, men är även i stallet nästan varje dag då jag har en egen häst i Texas. Ett annat intresse jag har är teater! Älskar att skådespela!


 

Zoey Parnell Suppleant

Hej jag heter Zoey Parnell och är född 2005. En av mina favorit-ponnysar på gården är Bisse. Jag gick med i BUS i början av dehär året och min roll kommer att vara suppleant!


Hwilja Trygger Suppleant

Hej! Jag heter Hwilja Trygger, jag är född 2005 och min favorithäst är såklart lilla Cocktail. Min roll i BUS-styrelsen är suppleant och detta är mitt första år i styrelsen.

Uppdaterad: 19 AUG 2018 00:17 Skribent: Emma Saari

Postadress:
Bogesundslandets Ryttare - Ridsport
Bogesunds Gård
18593 Vaxholm

Kontakt:
Tel: 0854131935
E-post: This is a mailto link