Hoppa till sidans innehåll

BUS styrelse


För år 2018 företräds BUS-styrelsen av följande personer


Ida Brännström

Ordförande  

Hej! Jag heter Ida Brännström och jag är född 2002. Min roll i BUS-styrelse är att jag är ordförande! Jag gick med i BUS-styrelse 2016 men jag har varit på gården och ridit sedan 6 års ålder. Min favorit ponny på ridskolan är Instyle och mig kan man hitta i stallet de flesta dagarna i veckan! Hoppas vi ses!


Tea Stein

Vice Ordförande


Kajsa Karlsson
Sekreterare

Hej! Jag heter Kajsa Karlsson och är född 2003. I BUS-styrelse sitter jag just nu som sekreterare. Jag gick med i BUS 2017! Min favorithäst här på Bogesunds gård är Picasso men Filur är också en stor favorit! Jag är i stallet de flesta dagarna i veckan men ni hittar mig alltid på onsdagar då jag rider!
Hoppas vi ses!

Johan Åkersten
Vice Sekreterare

Jag heter Johan Åkersten och jag är född 2003. Jag har suttit i BUS-styrelse sedan 2016 och i år är jag vice sekreterare. Min favorit i stallet är Kiwi och mig kan ni hitta på onsdagar när jag rider!


Maja Muren

Ledamot

Hej! Mitt namn är Maja och jag är född 2003. Jag kom in i BUS styrelse detta året och tycker att det är superkul! Eftersom jag är ny så är jag en ledamot i styrelsen. Jag är i stallet ganska ofta men jag rider på onsdagar kl. 19-20, jag är även med och hjälper till måndagar. Min favoritponny i stallet är Turbo. Ser fram emot dessa år i styrelsen, det ska bli jättekul!

Alwa Nilsson
Ledamot

Hej, jag heter Alwa Nilsson och är född år 2003! Det här är mitt första år i bus och min roll i styrelsen är ledamot. Jag rider på onsdagar kl. 19-20 jag men jag springer runt i stallet lite då och då eftersom jag är medhjälpare på framförallt måndagar. Min favvo ponny är Spike och  jag ser verkligen fram emot dessa framtida år i bus!


Sofia Moberg
Ledamot

 Mitt namn är Sofia Moberg och jag är född år 2002. Jag gick med i BUS styrelse år 2018 och står som ledamot med rollen att ta hand om kommunikationen ut till facebook. Från att jag var 7 till 14 år red jag på ridskolan och nu äger jag min egna ponny Jojje som står i privatstallet, så mig kan man råka springa på nästan varje dag i stallet!


Maja Ryrberg

Suppleant

Jag heter Maja Ryrberg och är född 2002 och har ridit på gården sen jag var fem år och suttit i BUS Styrelsen sedan 2018. Min roll i BUS Styrelse är suppleant och jag är även ansvarig för vårt samarbete med BLR Styrelsen. Min favorithäst i stallet är Instyle och mig kan ni hitta i stallet på tisdagar och fredagar när jag rider!


Nellie Malmqvist

Suppleant

Hej! Jag heter Nellie Malmqvist och jag är född 2004. Jag är ny i BUS-styrelse och min roll i BUS-styrelse är suppleant! Jag har ridit lite till och från på gården men nu är det mitt 5e år i rad! Min favorithäst är Bologna, men jag gillar även Spike väldigt mycket! Mig kan man hitta i stallet lite när som helst, då jag oftast är i stallet!
Uppdaterad: 19 AUG 2018 00:17 Skribent: Emma Saari

Postadress:
Bogesundslandets Ryttare - Ridsport
Bogesunds Gård
18593 Vaxholm

Kontakt:
Tel: 0854131935
E-post: This is a mailto link