Hoppa till sidans innehåll

BUS styrelse


Amanda Bjurström

LedamotJag heter Amanda Bjurström och är 17år. Detta blir mitt fjärde år i styrelsen och jag sitter med som ledamot även instagram-ansvarig. Min favoritponny är finaste Kiwi och mig hittar ni i stallet onsdagar när jag rider, men även vissa andra dagar. 

Isabella Lundblad

Ledamot Hejsan! Jag heter Isabella Lundblad. Jag är född år 2007 och går i 8:an på Kronängsskolan. Det här är mitt första år i BUS-styrelsen och jag är super taggade! Jag har ridit sedan jag var 7 år gammal. Min favorithäst är finaste Picasso och min egna Edgar. Mig hittar ni i stallet på lördagar!

Kram Isabella!

Clara Eriksson

Suppleant Hej allihopa!! Jag heter Clara Eriksson och är född 2008! Detta är mitt första år i BUS-styrelsen och min roll i år är suppleant. Jag går på Kronängsskolan i 7F.Jag har ridit på bogesund sedan 2019. Jag rider tisdagar kl.19-20 men jag är i stallet oftast onsdag, torsdag också.När jag inte är i stallet gillar jag att vara med kompisar!

Min favoritponny är såklart bästa turbo!!!

Kram Clara

Nell Margell

Ledamot Jag heter Nell Margell och är 16 år gammal och går i 9F på Kronängsskolan. Det här är mitt andra år i styrelsen och jag sitter som ledamot och sitter även med på BLRs möten. Jag började rida på Bogesund när jag var 6 år gammal. Min favorithäst på ridskolan är såklart sötaste Filip och sen min egna ponny Apollo. Mig kan ni hitta i stallet nästan varje dag! När jag inte är i stallet tycker jag om att vara med kompisar
Hej, jag heter Nell Margell och är född 2006. Det här är mitt första år i BUS-styrelse och min roll är suppleant. Min favoritponny är söta lilla Filip och min egna ponny Apollo. Mig hittar ni i stallet alla dagar:)

Vera Götbring

Suppleant Hej jag heter Vera Götbring och jag är född 2008, jag går i 7d på Kronängsskolan. Det här är mitt första år i BUS-styrelsen och jag är suppleant. Jag har ridit på ridskolan i fem år och nu rider jag på måndagar kl 19 jag är även i stallet på onsdagar. Min favorit häst är sötaste Turbo.

Tuwa Nilsson

SuppleantHej alla! Jag heter Tuwa Nilsson och är snart 17 år. Jag går mitt andra år på Tibble gymnasium och trivs jättebra.Jag har ridit på Bogesund ända sen jag var liten. Hästarna som jag gillar lite extra är sötnosen Cezar och Vidar. Jag sitter mitt andra år i BUS och i år är jag vice ordförande vilket ska bli super kul och spännande. Förutom när jag är i stallet gillar jag att träna och hänga med kompisar och familj. Hoppas vi ses i stallet! Kram Tuwa

Disa Brännström

Sekreterare  Hej! Jag heter Disa Brännström och är född 2004. Jag började i BUS 2019 och har nu rollen som sekreterare. Jag har ridit på gården sedan jag var 6 år gammal och rider i dagsläget på tisdagar kl 18. Min favorit häst är Sambocca! Hoppas vi ses!

Tilly Wiklund

Ledamot  Hejsan! Jag heter Tilly Wiklund och är född 2007. Jag går i 8F på Kronängsskolan. Det är mitt första år i Bus styrelsen och det har varit super kul! Jag har ridit i 8 år sedan 2014! Min favorithäst är bästa Dante och jag är i stallet på lördagar och rider 09-10! Kramar Tilly 

Josefine Wikström

Vice sekreterare Hej jag heter Josefine Wikström Selking och är född 2005. Jag har hållt på med hästar så länge jag kan minnas, jag red på knatte ridningen som liten och började sedan på ridskolan vid 6-års ålder. I år sitter jag mitt tredje år som medlem i BUS-styrelse. Min roll i styrelsen är vice sekreterare! Min favorithäst är Bamse och min egna häst Lucky Luke! Mig hittar ni i stallet de flesta dagarna, särkilt helger!

Evelina Eriksson

Ledamot  span style="font-size: 10pt;">Hejsan! Jag heter Evelina Eriksson och jag fyller 14 år i maj! Det är mitt första år i BUS-styrelse vilket ska bli superkul! Jag har rollen som lappansvarig. Jag går på kronängsskolan i klass 7c. Jag har ridit i 7år, ni kan hitta mig i stallet på tisdagar och fredagar när jag rider lektion! Sen finns jag också i stallet på torsdagar!! Min favorit i stallet är bästa Filur!! När jag inte är i stallet tycker jag om att hänga  med kompisar och familj! Kram Evelina:)

Hwilja Trygger

OrdförandeHejsan! Jag heter Hwilja Trygger och jag är 17 år gammal. Jag sitter mitt tredje år i BUS-styrelse och i år är jag ordförande. Jag har ridit sedan jag var 5 år och min favorithäst är världens finaste Eskil.
Uppdaterad: 14 FEB 2021 17:11 Skribent: Emma Saari

Postadress:
Bogesundslandets Ryttare - Ridsport
Bogesunds Gård
18593 Vaxholm

Kontakt:
Tel: 0854131935
E-post: styrelsen@bogesundsl...