Hoppa till sidans innehåll

BUS styrelse


Amanda Bjurström

Ordförande Hejsan! Mitt namn är Amanda Bjurström och jag är 16 år. Jag går nu mitt första år på Tibble gymnasium i Täby. I år sitter jag som ordförande i styrelsen vilket är superroligt! Detta blir mitt tredje år i styrelsen. Jag har ridit på bogesund i 10 år snart, och min favoritponny är världens bästa Kiwi! Mig kan ni hitta i stallet de flesta dagarna men framförallt tisdagar och onsdagar då jag rider lektion. När jag inte är i stallet eller skolan är jag helst med kompisar och hittar på något kul! Hoppas vi ses i stallet!

Kajsa Karlsson

LedamotHej! Jag heter Kajsa Karlsson och jag är 18 år gammal och går mitt andra år på Tibble gymnasium. Jag sitter mitt femte år i BUS-styrelse och i år har jag rollen som ledarmot. Jag finns alltid i stallet på Onsdagar mellan 18-19 då jag rider på lektion, men befinner mig i stallet de flesta dagarna i veckan! Jag har ridit sammanlagt 12 år, men på Bogesunds har jag ridit i 10 år. På ridskolan är mina favorithästar Picasso och Filur. När jag inte är i stallet, pluggar eller jobbar, gillar jag att spela fotboll eller att hänga med kompisar! Kram Kajsa

Maja Muren

Ledamot Mitt namn är Maja Muren och är född 2003. Jag har suttit i BUS-styrelse sedan 2018 och i år är min roll ledamot. Jag började rida på Bogesund ridskola vid 7 års ålder och min favoritponny på ridskolan är Turbo. Jag är i stallet inprincip alla dagar i veckan och tar hand om min egen häst Cassano som står i privatstallet.

Nell Margell

Suppleant Hej, jag heter Nell Margell och är född 2006. Det här är mitt första år i BUS-styrelse och min roll är suppleant. Min favoritponny är söta lilla Filip och min egna ponny Apollo. Mig hittar ni i stallet alla dagar:)

Amanda Lundmark

Suppleant Hej! Jag heter Amanda Lundmark och jag är född 2005. Jag gick med i styrelsen i år och min roll kommer vara suppleant. Jag har ridit i 4 år och rider just nu på tisdagskvällar kl.18. Mina favorithästar är Dante och Garry.

Tuwa Nilsson

Suppleant Hej jag heter Tuwa Nilsson och är född 2005. Jag går på Kronängsskolan i 9A. Jag har ridit på Bogesunds ridskola i 9 år. Detta är mitt första år i BUS-styrelsen och min roll är suppleant. Mina favorithästar på gården är Cezar och Vidar. På fritiden gillar jag att vara med kompisar och även träna. Mig kan ni se i stallet på onsdagar och fredagar.

Disa Brännström

Vice ordförande Hej! Jag heter Disa Brännström och är född 2004. Jag började i BUS 2019 och har nu rollen som vice ordförande. Jag har ridit på gården sedan jag var 6 år gammal och rider i dagsläget på tisdagar. Min favorit häst är Sambocca! Hoppas vi ses!

Alice Rosenblad

Ledamot Jag heter Alice Rosenblad i år bli mitt andra år i styrelsen vilket ska bli superkul. Min roll är ledamot. Jag går mitt första år på Täby enskilda gymnasium och är född 2004. Jag tycker att det är toppen att vara i stallet och särskilt när jag får hänga med min favorit Bisse När jag inte gör det tycker jag om att baka och att gå på ett träningspass som heter bodycombat. Jag började på ridskolan när jag var 9 år och har sedan dess ridit på fredagar. Idag rider jag på fredagar klockan 17 och onsdagar. 

Josefine Wikström

Vice sekreterare Hej jag heter Josefine Wikström Selking och är född 2005. Jag har hållt på med hästar så länge jag kan minnas, jag red på knatte ridningen som liten och började sedan på ridskolan vid 6-års ålder. Jag har varit medlem i BUS styrelse sedan årskiftet till 2020! Min roll i styrelsen är vice sekreterare! Jag är även i år ansvarig för våran Instagram. Jag och min mamma har en häst i privatstallet som heter Lucky Luke. Min favorit häst på ridskolan är Bologna. Mig hittar ni i stallet de flesta dagarna, särkilt helger!

Zoey Parnell

Ledamot Hejsan! Mitt namn är Zoey Parnell och jag är 16 år gammal, född år 2005 och går just nu i åk 9 på Kronängsskolan. Detta blir mitt andra år i BUS-styrelse och min roll detta år kommer att vara ledamot!😊 Jag började rida när jag var ca 7 år gammal och har ridit på Bogesunds ridskola sedan jag var 10 år gammal. Just nu rider jag lektion på fredagar för Johanna! Jag tycker om alla Bogesunds hästar men på senaste tiden har jag fått testa på att rida Bamse lite mer vilket jag verkligen tycker är jättekul! När jag inte är i stallet eller pluggar gillar jag att vara med vänner, men jag kan också tycka att det är väldigt skönt att bara vara hemma, kolla film och bara ta det lugnt!

Hwilja Trygger

Sekreterare Jag heter Hwilja Trygger och jag är född 2005. Jag sitter just nu mitt andra år i BUS-styrelse och jag är sekreterare. Jag har ridit i 11 år varav ungefär 7 år på bogesund. Mina favorithästar är finaste Ludde och Eskil.
Uppdaterad: 14 FEB 2021 17:11 Skribent: Emma Saari

Postadress:
Bogesundslandets Ryttare - Ridsport
Bogesunds Gård
18593 Vaxholm

Kontakt:
Tel: 0854131935
E-post: styrelsen@bogesundsl...