Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


Välkomen till Bogesundslandets Ryttares gästbok. Här skriver vi trevliga saker om klubben eller hästar och ridning i allmänhet.

Vi använder vårt riktiga namn och använder ett hyfsat språk. BLR förbehåller sig rätten att ta bort inlägg som är opassande eller otrevliga.

Kommersiella annonser är ej tillåtna i vår gästbok!

 

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
19 april 2009 22:10 av Elin

tack

hejsan alla! jag vill bara tacka alla som var och stöttade mig under tävlingen idag, det behövdes verkligen med en häst som beter sig som hon äger hela tävlingsplatsen och beter sig så illa!! jag som ny ryttare för BLR tycker att vi har en kanon mysig klubb med bra sammanhållning, jag längtar till nästa tävling och hoppas på fler fina ekipage från oss.
jag vill också skicka en stor kram och grattis till therese och fanny som tävlade för första gången på flera år, ni var kanon! kramar/elin

19 april 2009 20:51 av anna-karin

HI HI

Härlig inställning Jörgen! Vägrar gör vi alla ibland, skam den som ger sig. Förr eller senare så sitter nollan! Det viktigaste är att man har roligt och lär sig av sina misstag. Stort grattis till Therese och Elin som fick med sig rosetter hem från Solna, för första gången på länge petade flingan ett hinder men med den fruktansvärt dåliga framridningen så va hon ju något överhettad inne på banan och då är det svårt för matte att bromsa :)

18 april 2009 23:07 av Jörgen Ulvsgärd

Vägra vägra!

Dags för krusbärshoppning igen. Laddad och lite pirrig som vanligt men roligt ska det bli. Förra gången vägrade vi ut oss på andra hindret Marquis och jag. Sen gick allt som en dans. Dans och dans föresten är väl att ta i, men felfritt var det. Tack för att jag fick fortsätta, det är den känslan jag tar med mig till i morgon. Jag vet vad jag måste göra. Få igång Marquis ordentligt från början. Påminn mig i morgon Jackie!!!!!! Och tack för suverän hemsida! /Jörgen

9 april 2009 17:37 av maria ribestrand

roligt

hej på er, kul att se gamla bilder. Vi hoppar inte mycket nu för tiden. Samba mår bra.Jättefin hemsida och ridhusets utbyggnad ser färdig ut. Ska försöka komma förbi och se hur ni har det. Syns Maria Ribestrand

Maria - det var länge sen! Hur har ni det? Är Samba ute och tävlar? Hur mår Sofia? Kom gärna förbi. Utbyggnaden är som ett hem./Jackie

8 april 2009 21:47 av Josefin

gulligt!

Vad gulligt skrivet av dig A-K, utan en så duktig hopptränare hade de inte kunnat hoppa så fint.
Det är verkligen kul att du är hos oss och utvecklar både hästar och elever. Det var härliga bilder och man saknar de gamla trotjänarna.
Tack Jackie också förtås när jag ändå är igång, hemsidan är verkligen fin! Kram

8 april 2009 08:19 av akw

bilder

Jättekul att titta på gamla bilder från terrängträningen på nibble, var ju ett tag sedan! Härligt att se alla våra fina ridskoleponnys också som tände till rejält i skogen, straus framförallt vill jag minnas :) Vill ge en stor eloge till ridskolan för de fantastiska hästar ni har.Inte många ridskolor som har ponnys som hoppar så bra! :)

5 april 2009 10:04 av cornelia

BRA JOBBAT !

hej Jackie och alla andra.

jag tycker att den här hemsidan är jätte bra och det är bra att du uppdaterar den mera. Jag ser fram emot alla aktiviteter

Hej Cornelia - glöm inte att skicka oss bilder.../Jackie

4 april 2009 19:42 av Mimmie

Vilken hemsida!

Äntligen en bra hemsida med mycket aktuell information om vad som händer i klubben!
Bra jobbat Jackie!

Tackar - kom gärna med förslag om det är något du saknar/Jackie

3 april 2009 20:28 av Pernilla Malmborg

Kanon!

Vilken kanonsida detta har blivit! Tack Jackie, ska vara mycket aktiv med kameran i vår, ser fram emot alla träningar och tävlingar!

Det låter toppen. Vi gillar bilder!/Jackie

3 april 2009 17:10 av Ewa

Dito

Jag håller med alla som tycker att hemsidan är bra!!!
Tjingeling

Postadress:
Bogesundslandets Ryttare - Ridsport
Bogesunds Gård
18593 Vaxholm

Kontakt:
Tel: 0854131935
E-post: This is a mailto link