Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


Välkomen till Bogesundslandets Ryttares gästbok. Här skriver vi trevliga saker om klubben eller hästar och ridning i allmänhet.

Vi använder vårt riktiga namn och använder ett hyfsat språk. BLR förbehåller sig rätten att ta bort inlägg som är opassande eller otrevliga.

Kommersiella annonser är ej tillåtna i vår gästbok!

 

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
26 april 2009 18:09 av Åsa

Hur kul som helst

I dag var vi ett litet nybörjargäng fråm Broknäs som tillsammans med rutinerade Rassmuss åkte till Näs för att träna terränghoppning. Alla hästar och ryttare var superduktiga! Det var fyra lyckliga ryttare och hästar som kom hem till stallet på eftermiddagen. En massa bilder togs och en del kommer kanske att läggas ut på hemsidan. Vill du att jag mailar dom till dig Jackie eller har du något annat bra förslag?

Skicka mig ett mail så ska jag berätta hur du går tillväga/Jackie

25 april 2009 23:53 av Åsa

Sväva vackert

Lycka till imorgon, Jenny! Och dansa vackert bredvid dressyrstaketet. Om inte jag tar ett premiärdopp imorgon så får väl du följa med nästa gång och kanske kan du bjuda AK på ett dopp:).

25 april 2009 19:43 av Jenny

Simtur

Anna-Karin, nästa gång kanske dressyrtanten hänger med och provar lyckan i vattenhindret :) Då kan du få se en simtur om du har tur och jag har otur, har ju badat förr...

Hoppa snyggt och dressyra tjusigt imorgon allihop!!

// Jenny

25 april 2009 19:22 av akw

simma lugnt!

Åsa som jag sa till dig tidigare så har jag aldrig sån tur att ryttarna ramlar av just i vattenhindret :) Det kommer gå så bra så!!! Till er som dressyrtävlar imorgon, stora som små, LYCKA TILL:)

25 april 2009 18:47 av KLARA MELLQUIST

HEJSAN <3

hej hej lycka till alla som ska vara med på tävlingen söndag den : 26/4 på dressyren , jag ska ha Måne , vilka ska ni ha?

24 april 2009 22:52 av Pernilla Malmborg

Mycket på en söndag!

Är så taggad för söndagens tävling, det finns inget roligare! Kul med back on track, värt att kämpa för en placering :) Rekommenderar det varmt - har hjälpt mig med mitt dumma knä.
Det är mycket som händer på söndag, krusbärshoppning, dressyrtävling hemma och Jenny och Savoy som åker iväg till Överby - håller alla fingrar och tår för att det blir en bra dag för alla :)
Kram /Pernilla

24 april 2009 22:21 av Åsa

"Paparazzi-Alex"

Vilken tur att vi rider före er så man inte riskerar att förevigas i en stilstudie när man plumsar i vattenhindret och hästen nöjd står kvar på torra land och mumsar gräs. Det ska bli skoj men jag är hiskeligt nervös inför söndagen. Premiärernerver?

23 april 2009 20:17 av akw

bilder!

åh vilka fina bilder från krusbär, kunde riktigt se hur nerverna dallrade i luften :) Hoppas någon ur texas ligan tar med sig en fotograf på söndag så vi får lite fler bilder med fart och fläkt! Halv två på Nääs för dem som tröttnar på att titta på dressyrhästar:)

Alex har inköpt en sprillans kamera med två objektiv. Han kommer med till Nääs och förevigar oss!/Jackie

23 april 2009 17:13 av Gunilla Thorén hellström

Glädje!

Hej på Er Alla!
Sitter kvar på jobbet efter en urjobbig dag. Går in på hemsidan, läser inläggen och bara LER!!! Tack för att vi har en så underbar sport och fritid och inte minst varandra!!
Vi ses på stallplan!

20 april 2009 14:25 av Jenny Hellström

Heja heja!!

Stort grattis till alla modiga hoppryttare som gjorde fina insatser på tävlingsbanorna igår!
Själv nöjer jag mig med att sväva bredvid det 30 cm höga dressyrstaketet ;)

Kram på er/Jenny

Postadress:
Bogesundslandets Ryttare - Ridsport
Bogesunds Gård
18593 Vaxholm

Kontakt:
Tel: 0854131935
E-post: This is a mailto link