Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


Välkomen till Bogesundslandets Ryttares gästbok. Här skriver vi trevliga saker om klubben eller hästar och ridning i allmänhet.

Vi använder vårt riktiga namn och använder ett hyfsat språk. BLR förbehåller sig rätten att ta bort inlägg som är opassande eller otrevliga.

Kommersiella annonser är ej tillåtna i vår gästbok!

 

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
18 maj 2009 10:28 av akw

Dressyr:)

Inte bara jag som inte ville tävla dressyr, hästen hörde nog på ryktesvägen att det va på g så hon väntade med att sätta igång och brunsta till igår. Eftersom hon ska betäckas på den här brunsten så innebär det att hon kommer att insemineras först på torsdag, så nu slapp jag det problemet:) Men vi får väl se om två år när hon förhoppningsvis är igång igen. kanske blir det dressyrtävling då istället:)

Vissa gör vad som helst för att slippa... t.o.m. betäcker:) Jackie

16 maj 2009 19:53 av Åsa

mailstrul

Jackie: En gammal dator i kombination med företagets hundra olika inloggningar gör att det bara funkar att maila hemifrpn när datorn är på gott humör:)

14 maj 2009 14:10 av akw

:)

Bra idé jenny, hade en tanke om att man kanske kunde låta bli att skriva vilken klubb man tävlar för så slipper blr bli totalt bortgjord:)

14 maj 2009 11:54 av Ewa

Dressyr ja,

uj, uj, uj, skönt att se att fler våndas, jag har svårt med alla gångarter av olika skäl, då kan man verkligen undra varför man anmäler sig??? Utmaningen såklart!!
Lycka till allesammans! :)

14 maj 2009 09:50 av Jenny

Dressyr :D

Kollade också in startlistan för dressyrtävlingen. Urkul att så många hemmaryttare ska vara med den 21 maj!! Nu ska vi respresentera klubben väl och helst ta hem hela skiten;) Ladda, ladda!!

(Anna-Karin, om jag ordnar ett specialprogram med ca 3 meter nedsittning till dig, fixar du då en hoppbana med hinder som är nedgrävda till mig..?)

13 maj 2009 20:20 av akw

dressyr!

såg att startlistan för dressyrtävlingen kommit ut. hur kommer det sig att jag står med där, du kommer få ångra dig Jossan att du övertalade mig till det :) Det värsta med dressyr är att man måste komma ihåg ett program som varar i ca fem minuter, har aldrig hoppat en så lång bana:) sen måste man ju sitta ner i trav. tycker det borde finnas ett special program för oss hoppryttare som bara sätter ner rumpan en kort stund före hindret och det i galopp dessutom :) Usch vad har jag gett mig in på :)

12 maj 2009 22:39 av Åsa

KM Hoppning

Är det någon som har någon aning om när proppen till KM blir tillgänglig?

Hej Åsa! En sån här fråga kan du maila direkt till mig. Du ser mailadressen på förstasidan. Proppen kommer i dag eller i morgon./Jackie

12 maj 2009 09:23 av Josefin

Gulliga BUS

Alla Busare! Vad fint ni ordnade käpphäst -KM i söndags. Ni är så snälla mot alla barnen och fixar så bra.
Tack från Josefin och Fredrik

10 maj 2009 21:09 av Christel

Härligt!

Grattis alla 3 startande (Jackie, Mikkis & AK) i 0.90 klassen idag, 2 rosetter till de två första och 1 nedrans tidsfel för AK... Jag känner mig nöjd med dagen även om hästen ibland kan bli lite slö i benen och med tanke på mitt halvt skadade knä! Fler tåg går... Grattis igen :) Ni e så duktikga!

9 maj 2009 20:45 av akw

tävling!!!

Vilka superduktiga ponnytjejer vi hade idag på hägerneholm, det regnade rosetter över blr ryttarna, får hoppas resultaten håller i sig för de stora hästarna imorgon:) Stort grattis tjejer!!!

Postadress:
Bogesundslandets Ryttare - Ridsport
Bogesunds Gård
18593 Vaxholm

Kontakt:
Tel: 0854131935
E-post: This is a mailto link