Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


Välkomen till Bogesundslandets Ryttares gästbok. Här skriver vi trevliga saker om klubben eller hästar och ridning i allmänhet.

Vi använder vårt riktiga namn och använder ett hyfsat språk. BLR förbehåller sig rätten att ta bort inlägg som är opassande eller otrevliga.

Kommersiella annonser är ej tillåtna i vår gästbok!

 

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
11 september 2009 13:29 av Mikaela L

OLIVIA

OLIVIA!!
Är hon värkligen i himlen :(

/ Miakea L

10 september 2009 20:24 av akw

Allsvenskan

Till alla lagdeltagare. Avsuten träff nu på söndag klockan fyra! Genomgång av laguppställning och har ni frågor så passa på att fråga när vi alla är samlade, kan inte jag svara så finns det en hel del gamla, rutinerade..... som sitter på svaren:) De som inte kan, meddela gärna mig om ni har möjlighet. MVH/ Anna-Karin

10 september 2009 20:21 av akw

!!!

Jag var inne i ridhuset i söndags, oj vad det såg fint ut:) Mikaela och Sandra, ni va så duktiga i lördags, tänk vad ni har gått fort fram på så kort tid:)Till Ewa vill jag bara säga att jag anser nog nästan Jenny ha rätt. Väldigt länge sen var det. Första gången var jag tolv och Jenny elva år, på stor häst. Det gick väl sådär för laget den gången men roligt var det. Och bästa ramsorna hade vi i alla fall.:) Och jag minns så väl när du var med på Opal, vilken kämpe:) Ha det på BG....

9 september 2009 10:17 av Fam Haraldsson

Bra jobbat!

Tack styrelsen, Bus, föräldrar och barn som städade och fixade med ridhuset i söndags!
Vi är glada och tacksamma för erat stöd och engagemang.
Hälsn Lena, Kjell och Josefin

7 september 2009 19:01 av Emelie

LÄNGTAR!!!

Åååå vad jag längtar tills jag får rida muffe nån gåg det va så länge sen jag red Mufflon!!<33

7 september 2009 13:10 av Christel

Härligt

Som det såg ut igår kommer det gå fantastiskt för BLR i år! Hoppas bara jag kan vara med nån av omgångarna, annars håller jag alla mina tummar att det ska gå bra för Elin som tar över för mig sålänge och för de andra duktiga brudarna! Jag kan skrika bara jag får en ramsa :)

5 september 2009 13:10 av Mickis

Tävlingsdag på Märsta RK

Med ett stopp på sista hindret i grundomgången i 1.00m klassen är jag jättenöjd över min och Janos insats.
Tack till alla som var med, för en superbra tävlingsdag på Märsta RK idag, den 5/9.

Kram Mickis

4 september 2009 19:40 av Ewa

1800-talet....

....Så länge sedan var det inte, för jag minns det ännu... Då var nämligen jag lagledare åt er, A-k och Jenny.Men nu blir det tvärt om. Får se hur det går...

3 september 2009 09:43 av Jenny

Hejaramsor

Du har så rätt så Anna-Karin! Familjen Hellström gillar att höras och synas, en viktig ingrediens om man ska bilda hejaklack:) Får kolla i arkiven efter de ramsor som användes när jag var med i Allsvenskan div.2 i hoppning (jo det är sant, men det var på 1800-talet...)!

Lycka till hela BLR's hopplag, kör så det ryker!!

2 september 2009 22:58 av Pernilla M

Jag måste bara dela med mig...

...av det underbara som har hänt mig idag. Jag har reserverat ett förmodat fantastiskt föl av rasen morgan, som förväntas komma till världen i juli 2010. Känns så otroligt kul!

Kram på er!

Postadress:
Bogesundslandets Ryttare - Ridsport
Bogesunds Gård
18593 Vaxholm

Kontakt:
Tel: 0854131935
E-post: This is a mailto link