Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


Välkomen till Bogesundslandets Ryttares gästbok. Här skriver vi trevliga saker om klubben eller hästar och ridning i allmänhet.

Vi använder vårt riktiga namn och använder ett hyfsat språk. BLR förbehåller sig rätten att ta bort inlägg som är opassande eller otrevliga.

Kommersiella annonser är ej tillåtna i vår gästbok!

 

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
28 september 2009 15:56 av Åsa

Tack

AK för att du så säkert lotsade min lille A genom den i mina ögon tuffa debutantbanan.
Nu sjutton ska tanten våga nästa gång. Det värsta är ju att man måste kvala över de där läskiga hindren med målade bommar

28 september 2009 15:53 av Åsa

Grattis

Grattis Jenny och vad kul att du ska med till Näs. Siktar på att starta en debutant nästa vår. Hänger du på? Det blev visst ingen dressyrtant av mig, allt är ju lika kul (nja banhoppning tycker jag fortfarande är lite läskigt) så det går ju inte att välja

28 september 2009 09:37 av Jenny

Heja BLR forts

...
På dressyrfronten var det lite mer städat även om 6-åriga Savoy alltid ser till att man koncentrerar sig fullt ut... Fick inte riktigt till den "den där känslan" i ritten men det såg tydligen bättre ut än vad det kändes. (Mamma intygade detta och erbjöd sig även att liva upp det hela med lite hejarramsor, något som jag avböjde)...

Är mkt nöjd med dagen, nu väntar LA-starter men först terrängträning på Nääs (håll i hatten!!)

28 september 2009 09:33 av Jenny

Heja BLR

Vilken tävlingshelg, succé!!

Ser ruskigt kul ut på korten från SFK's fälttävlan, vad härligt att ni kom över graven Anna-Karin:) Grattis!
Är även imponerad av insatserna på och utanför hoppbanan, verkar vara ett väl sammansvetsat lag (inkl. hejarklack alltså). Fortsätt så!

28 september 2009 09:25 av akw

...

Stort Grattis till Nina, Jackie och jenny:) Alla bogesunds tävlingsryttare verkade vara iväg denna helg! Grattis också till Ellen och cassandra som var på Siggesta, vann lätt c och tvåa i lätt b!

28 september 2009 09:20 av akw

Tävling

Bra jobbat laget! Grattis Cristel till felfri runda!!!!
Tack till Cornelia för hästskötar hjälpen under helgen och tack till alla som var på sfk och hejade igår på terrängen, blev ju tvungen att rida bra när så många var där och tittade på:)

27 september 2009 10:58 av Ewa

Allsvenskan hoppning

Tack alla som varit med i laget och runt omkring oss dessa två första omgångar. Det är en ära att få representera en klubb med så fina och välridande ekipage. Det fantastiska support som når oss hela tiden värmer. Hejarklacken har varit den bästa vid båda omgångarna med härliga och personliga ramsor, kul! Grattis Christel som satte nollan. Dagens snyggaste ritt
bland alla startande! Själv ska jag börja med yoga..............

26 september 2009 11:50 av Gunilla Thorén Hellström

Önskar jag kunde vara med och Heja

Sitter på jobbet och önskar att jag kunde vara med alla våra trevliga och duktiga hoppryttare på Allsvenskans andra omgång!
Hoppas att Ni får en rolig och framgångsrik dag!
Jag hejar på från skrivbordet:
"Hoppa tjejer och rid på,
bästa laget blir vi då!
B-L-R!!"
/Gunilla

25 september 2009 21:07 av akw

Tack!

Jätte tack till Jackie för hjälpen idag:) Skönt att det finns snälla människor som kan hjälpa en hem när soppan inte räcker hela vägen fram:)

24 september 2009 16:42 av Mikaela L

Olivia

Jag kan inte fatta att Olivia är borta! :'(

Postadress:
Bogesundslandets Ryttare - Ridsport
Bogesunds Gård
18593 Vaxholm

Kontakt:
Tel: 0854131935
E-post: This is a mailto link