Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


Välkomen till Bogesundslandets Ryttares gästbok. Här skriver vi trevliga saker om klubben eller hästar och ridning i allmänhet.

Vi använder vårt riktiga namn och använder ett hyfsat språk. BLR förbehåller sig rätten att ta bort inlägg som är opassande eller otrevliga.

Kommersiella annonser är ej tillåtna i vår gästbok!

 

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
18 november 2009 20:01 av Jenny

Grattis!

Stort grattis till alla duktiga deltagare i hopplaget!! En mkt fin insats:) Typiskt att jag inte hann komma dit o uppleva spänningen irl... Men det var kanske tur det, hade väl blundat eller kissat på mig med tanke på den fart ni hade;)

16 november 2009 17:36 av Emelie L

MANO DRESSYR SJÄRNAN!

I helgen provade jag rida på överbys ridbana det gick toppen, toppen han gick på tygen ett bra tag!! :D:D Han var bara bäst!!! Och bäst av allt... Han hade öronen fram hela tiden alltså han gillade det!!!!!!:D:D:D:D:D:D/// En Mano älskare!;)

16 november 2009 17:36 av akw

forts...

under hösten. Mikaela, Sandra, Cristel, Therese, Ewa, Elin och Jackie som varit reserv! Bra jobbat!!!! Säkra rundor med lite otur men men. Nästa år tar vi dom!!!!

16 november 2009 17:32 av akw

stolt lagledare!

så duktiga ryttare igår! Mikaela red fantastiskt och kämpade sig runt den svåra banan! Sandra som äntligen satte nollan:) Therese kämpade på med en stark fanny som inte hoppar högre än hon behöver... då blir det lätt ett nedslag:) En stor stjärna till Cristel som hoppat sin häst en gång tidigare bara och det är ju så att är man van att köra volvo så blir det tufft att åka ferrari. När Cristel red in i kombinationen blundade jag.:) Tack till hejaklacken och alla ryttare som varit med i laget ...

16 november 2009 17:23 av Christel

Resultat

Nu har jag räknat ihop lite och vad jag får fram hamnar BLR på en delad 10e plats med skånsta RK av 21 anmälda lag! Jag tycker att det är en strålande insats och nu ska iaf jag ladda batterierna för ny friska tag nästa höst 2010! SUPER TACK för allt stöd vi fått från läktaren :) och överallt annars!

16 november 2009 15:15 av Nina

Taggad!

Grattis hopplaget! Det gick ju jättebra igår och det var riktigt kul att sitta tillsammans med alla BLR'are på läktaren, vilken spänning det var!

Nu är jag i alla fall riktigt taggad inför allsvenskan för ponny i hopp&dressyr, hoppas att min Lina också är det, längtar! :)

15 november 2009 21:58 av Ewa

Duktiga BLR'are

Heja Laget, ni var jätteduktiga!!! Nu ser vi fram emot nästa år, då tar vi dom!

15 november 2009 21:37 av Christel

Heja!

Idag var en lång dag... men den som väntar på något gott... 8 plats med laget och hör och häpna näst snabbast tid i grundomg slagen av färingsö (inget oväntat).
Jag och forrest red också snabbt... näst snabbast tid och även där slagen av en färinsöare. Lea som var så snäll och låna ut sin underbara häst till mig har lagt upp en film på youtube.com "forrest gump & christel" kolla in den... det går foooooort =)

2 november 2009 11:34 av Jenny H

Dressyr, dressyr o så lite hoppning

På lördag är det dags för hemmamatch i Ponnycupen! Kom och heja på våra duktiga tjejer och ponnysar:) Kl.16 är första start.

Igår skulle Savoy och jag egentligen tävla dressyr på Södertälje RK men det blev inställt pga att de har sjuka hästar där:( Så besviken...
Men passade på att hoppträna istället, och oj vad bra det gick!! Jag andades hela lektionen trots att det stod hinder i manegen. Tack för härliga hejarop från AK och gruppen:)

30 oktober 2009 17:38 av Josefin H-L

Lovet

Oj vilka duktiga ekipage vi sett i veckan på blåbärshoppning, smultrondressyr och idag björnbärshoppning. Många rosetter blev det.
Det blir många som slåss om KM titeln framöver.
Tack till alla duktiga medhjälpare!
En extra kram till Jenny och Jackie som har dömt dessa aktiviteter med härligt humör och stort tålamod. KRAM KRAM

Postadress:
Bogesundslandets Ryttare - Ridsport
Bogesunds Gård
18593 Vaxholm

Kontakt:
Tel: 0854131935
E-post: This is a mailto link