Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


Välkomen till Bogesundslandets Ryttares gästbok. Här skriver vi trevliga saker om klubben eller hästar och ridning i allmänhet.

Vi använder vårt riktiga namn och använder ett hyfsat språk. BLR förbehåller sig rätten att ta bort inlägg som är opassande eller otrevliga.

Kommersiella annonser är ej tillåtna i vår gästbok!

 

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
24 april 2010 09:21 av Josefin H-L

Kram Jenny!

Tack snälla Jenny som peppade mig att rida instruktörsmästerskapet något som jag aldrig hade varit modig nog att besluta själv. Det var ju hur kul som helst att komma ut och tävla för första gången på 15 år... Carmel hälsar och tackar för den roliga utflykten. Toppen att ha dig med som är lugn och strukturerad. Nästa år åker vi tillsammans och tävlar!

23 april 2010 17:31 av Gunilla TH

LYCKA TILL X 2

Nu håller vi tummarna! För på lördag den 24/4 är det final i "Vi i Stallet" i Idrottens Hus Smidesvägen i Solna och på söndag den 25/4 är det första omgången för våra ponnyryttare i DressyrAllsvenskan. Den tävlingen går på ridanläggningen Hägerneholm vid Arninge Centrum (arr Täby Ryttarsällskap). Lagom långt bort för en utflykt för att komma och "titta&heja"!
Lycka till!!!!/Gunilla

22 april 2010 19:30 av Gunilla TH

KLARA, färdiga, gå...

...på Vaxholms Bio i morgon fredag kl 19.30 eller kl 15.00 på lördag eller söndag! Då visas hästfilmen "Klara" som delvis är inspelad på Bogesunds Gård!!
Kul, tycker jag!/Gunilla

18 april 2010 21:24 av Nina E

Bästa klubben!

Vilka människor det finns här på bogesund! När jag skulle tävla i vintras och mamma inte riktigt vågade köra på snön ställde Christel upp. Idag när våran bil tidigare hade krånglat så var Emmelie lika snabb på att hjälpa till! Häftigt hur folk ställer upp för varandra här :)

18 april 2010 09:23 av Pernilla M

kör så det ryker...

...och lycka till idag hopplaget!

16 april 2010 00:52 av Elin

Toppen jobb!

hejsan.
jag måste bara berömma jackie för toppen jobbet med hemsidan, den är alltid uppdaterad och rolig att läsa.

Vi måste alla hjälpas åt att informera om saker så att hon kan fortsätta med sitt jobb på hemsidan, jag är inte den bästa på detta men ska försöka bättra mig:)

Tack igen Jackie!!

MVH/ Elin

16 april 2010 00:18 av Göran

Shop till u drop

Hallå!?
Var är alla glada shoppare?

Nu har jag gjort de 3 senaste inköpen i shoppinggallerian Sponsorhuset till stöd för BLR.


Gå in på Sponsorhuset, välj Våra Inköp, där finns en lista som visar de senaste köpen i gallerian och även bidraget till klubben.

Eftersom klubben har hundratals medlemmar och nästan alla medlemmar har barn, föräldrar, män, fruar, pojkvänner eller hundar, så borde det leda till minst 10 st inköp om dagen.

Nästan allt finns att köpa!

10 april 2010 20:50 av Sofie H

Dålig grammatik...

Ber om ursäkt då jag i skrivande stund har huvud som kötfärs efter en dag med högskoleprov. Ett plan heter det förstås...

Men än en gång; Lycka till!

10 april 2010 20:47 av Sofie H

Lycka till!

Lycka till imorgon laget och rid så det ryker!
Då jag kommer sitta på en plan på väg söderut kan jag tyvärr inte komma och heja men jag kommer hålla alla tummar jag har för er allihop!
Massor av kramar och lyckosparkar!

10 april 2010 12:10 av Gunilla TH

Kan bli svårt...

...att ta bilder... MEN den andra uppgiften: Att ta BLR till Final satsar vi stenhårt på!! Och så på att ha bästa Lagkänsla och Hejarklack, förstås!
Och Du som kommer för att Heja, Förklassen börjar kl 09.00 och Lagklassen tidigast kl 13.00 enl arrangören!!
NU BLIR DET RIKTIGT KUL OCH SPÄNNANDE!!
tycker Gunilla som Njuter av förväntan!

Postadress:
Bogesundslandets Ryttare - Ridsport
Bogesunds Gård
18593 Vaxholm

Kontakt:
Tel: 0854131935
E-post: This is a mailto link